Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dünya: Yeni Bir Başlangıç (2013) After Earth TÜRKÇE DUBLAJ m720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: M. Night Shyamalan

Senaryo: Gary Whitta , M. Night Shyamalan , Will Smith

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 4.9

Vizyon Tarihi: 28 Haziran 2013 (Türkiye)

Süre: 100 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: Utah, USA

Bütçe: $130,000,000

Hasılat: $245,022,097



[hakkinda]Hikaye günümüzden uzak bir gelecekte, kurgusal bir dünyada geçer. Dünya ,içerisinde yaşayanlar tarafından terk edilmiş, insanlar artık yaşamlarını başka gezegenlerde sürdürmeye başlamıştır. İnsanlar dünyayı terk ettikten 1000 yıl kadar sonra yaptıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri arızalanan küçük Kitai ve babası Cypher dünyaya gitmek zorunda kalırlar , Cypher ciddi anlamda yaralanmıştır ve terk edilmiş dünyada , tuhaf yaratıklar ve korku dolu tehlikeli olaylarla mücadele etmek zorunda kalırlar.

'Altıncı His' ile gerilim türüne yeni ve öncül bir yorum getiren ve ardından çektiği yapıtlarla kendi ekolünü oluşturan M. Night Shyamalan imzalı filmin başrollerinde Will Smith ve oğlu Jaden Smith yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mirfin : imdb puanındansa, filmi izleyipte yorum yapan arkadaşların değerlendirmesi benim için daha önemli. Çünkü gerçekten bu sitede yorum yapan baya kaliteli film takipçileri var. Yalnız film daha seyredilmeden verilen puanlar ve ön yargılı yorumları hariç tutuyorum. Will smith e gelince oyunculuk olarak beğenmeyen arkadaşların will smith e göre daha kaç kaliteli oyuncu sayabilecekler merak konusu oldu bende. I am legend filmi kitaba göre yetersiz kalabilir ki okumadım, Lakin oyunculuğu bana göre mükemmeldi. Yüzüklerin efendisi kitabını filmden önce okuyan biri olarak bana göre yetersizdi. Yinede peter jakson harika bir iş çıkardığına inanıyorum. bazen pireye kızıp yorgan yakabiliyoruz. filmi izleyip olumlu veya olumsuz yorumları açklayıcı bir şekilde belirtmek daha aydınlatıcı olacaktır. Yoksa rezil bir film deyip veya mükemmel deyip geçmek her şeyi ortada bırakıyor.
muratgungor : Aksiyon değil sadece bilim-kurgu macera. Will Smith bize şunu demeye çalışıyor: oturarak da film çekerim panpaa
Jiesheshuai : İyi birşeyler söylemek isterdim ama olmamış film. Konu vasat, ergenimiz vasat. (kung fu kid de beğenmiştim oysa) Teknoloji de bir yere kadar.
Sürprizbozan: GösterFilmde dünyadan 1. derecede karantina bölgesi. Tüm canlılar insanı öldürecek şekilde evrildi diyor. Sonra dünyaya iniyoruz bakıyoruz 10 tane agresif maymun 3 tane buz devri filminden kaçmış kaplan bir de yardımsever kartal. Oysa mutasyona uğramış hayvanlar hatta insanlar olabilirdi.
90 dk doldu beyler burda kesiyoruz. Zaten bizim oğlanın da uykusu geldi deyip bitirmiş Will Smith.

Fragman



[hide2]
[user]http://bit.ly/1KsMCrW[/user]
[upto]http://bit.ly/1WahPZq[/upto]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL