Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Durdurulamaz (2010) Unstoppable TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Tony Scott

Senaryo: Mark Bomback

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010 (Türkiye)

Süre: 98 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: 8888 | Runaway Train

Çekim Yeri: Beech Creek, Pennsylvania, USA

Bütçe: $100,000,000

Hasılat: $81,535,834



[hakkinda]Deneyimli bir tren teknisyeni ile genç bir kondüktör, başında kimse olmayan, kontrolden çıkmış bir treni durdurmak ve nüfusun yoğun olduğu alanda ortaya çıkabilecek büyük bir felâketi önlemek için saatle yarışırlar. Tren raydan çıkıp büyük bir felâkete sebep olmadan önce ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da, tren zamanla yarışırcasına, büyük bir hızla ilerlemektedir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

g.c. : Saati 4.30 yaptım ama değdi...

Denzel Washington ile Cris Pine'ın başrollerini paylaştıkları film, bir makinistin hatası ile sürücüsüz ve frensiz bir şekilde saatte 70 mil ve üzeri hızda seyreden bir treni durdurma operasyonunu anlatıyor. Bir buçuk saatlik filmde tansiyon ilk andan son ana kadar yavaş yavaş öyle yükseliyor ki sonunda "vay be" dedirtiyor. Hikayenin ve durdurma operasyonlarının gerçek olaydan alındığıda göz önüne alınırsa gayet başarılı.

Film çekiminde bolca helikopter kamerasından faydalanılmış buda ayrı bir seyir zevki yaratıyor. Denzel Washington'u tekrar izlemek keyifli oldu açıkçası. Özellikle kademe kademe arttırılan heyacan ve son anda bizde yarattığı etki ile başarılı bulduğum filmi düzgün bir altyazı ile izlemenizi tavsiye ederim.

7,5 / 10
Melih Adıgüzel : Öyle aman aman bir film değildi, senaryoda tutarsızlık olsa da bazı yerlerde izlenebilecek bir filmdi. Sonunu görmek isteyeceğiniz filmlerden bir tanesi. antas'a çevirisi için teşekkürler, buna da 6,5 /10.
kaanozan : yer yer sıksa da izlenebilir bir film.

Fragman


[hide]
[user]http://bit.ly/1OIGKB6[/user]
[upto]http://bit.ly/1iGU64Z[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL