Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mavi Yasemin (2013) Blue Jasmine TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Woody Allen

Senaryo: Woody Allen

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.3

Vizyon Tarihi: 27 Eylül 2013 (Türkiye)

Süre: 98 dakika

Dil: İngilizce

Çekim Yeri: New York City, New York, USA

Bütçe: $18,000,000



[hakkinda]New York'lu çekici ve göz alıcı bir ev kadını, son derece gösterişli bir yaşam sürmektedir. Ancak parasını bu denli cömertçe harcaması nedeniyle büyük bir mali krizin içine sürüklenir ve iflas etmenin eşiğine gelir. Tek çıkış yolu ise San Francisco'da tanıştığı ve kendisine finansal anlamda yardım edeceğini düşündüğü adamı bulmak için San Francisco'ya gitmektir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asdf_13 : Bu kadar sert bir film izlemeyi beklemiyordum.Özellikle sınıf çatışmasının işlendiği sahneler başyapıt niteliğinde. Akıllıca yapılan oyuncu seçimleri de filme büyük katkıda bulunmuş.
Woody Allen tarzına biraz Haneke eklemiş sanki.
astraltrvlQ : Sıradan bir konuya, usta eller müdahale ettiğinde ortaya nasıl harika bir iş çıktığının en son örneği. Başta "Ginger" rolüyle Sally Hawkins olmak üzere, tüm oyuncular harika bir iş çıkartmışlar ama Cate Blanchett harika ötesi; milli ablamızın! tabiri ile fevkaladenin fevkinde oynamış. Bu yıl En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını ona vermezlerse çok yazık olur. Filmi bir kez daha, sırf Cate Blanchett'in kaçırdığım mimiklerini yakalamak için seyredeceğim. Oyunculuk okuyanlar bu bedava dersi sakın kaçırmasınlar. Sonuçta herkese göre bir film değil. Özellikle Woody Allen'ın tarzına yabancı olanlar ve aksiyon içermeyen filmi filmden saymayanlar pek beğenmeyeceklerdir muhtemelen. Ama ben oyunculuk seyretmek istiyorum diyorsanız, işte sizin filminiz.

Güzel çevirisi için Sacit 'e teşekkürler. Ellerine ve sabrına sağlık.
McMurphy : Mesele para değil, mesele para.

Sürprizbozan: GösterBazen ne kadar konuşsanız da boştur. Filmin başında yaşlı kadın bunu bizlere gösterdi. Dolandırıcı kocası tarafından hayatı mahvolmuş ve psikolojik olarak çökmüş bir kadının hayata tutunma çabası. Kadıncağız nereye gitse illa bir musibetle karşılaşıyor. Cate Blanchett'in kusursuz oyunculuğuna bir kez daha tanıklık etmiş oldum. Aradaki boşlukları dolduran müzikler yerli yerindeydi. Yalanların bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır be Jasmin. Artık filmin sonunda Jasmin deliliğe teslim oldu.

Fragman


[hide]
[user]http://bit.ly/1OpKsjN[/user]
[upto]http://bit.ly/1gGjSEi[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL