Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün (2013) A Good Day to Die Hard TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: John Moore

Senaryo: Skip Woods , Roderick Thorp

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 5.3

Vizyon Tarihi: 15 Şubat 2013 (Türkiye)

Süre: 98 dakika

Dil: İngilizce, Rusça, Hintçe

Çekim Yeri: Chernobyl, Ukraine

Bütçe: $92,000,000

Hasılat: $15,450,000



[hakkinda]John McClane 20 seneden fazladır New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polistir. Bu yüzden de dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Rus mafya lideri hapisten kaçınca McClane, rotasını Rusya'ya çevirir; Rus yeraltı dünyası ile olan tek bağlantısı ise Komorov adında bir Rus'tur.

Fakat Amerikalıları pek de sevmeyen bu ülkede, gizli görev esnasında karşısında oğlu Jack'i görünce daha da şaşıracaktır. John, oğlunun sandığından daha yetenekli olduğunu ve Rus mafyasını köşeye kıstırmak üzere olduğunu fark eder. Aynı dönemde Sovyet ordu kuvvetleri de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadırlar. Baba-oğul, kaçak mafya liderine karşı sert ve delice bir savaşa girişeceklerdir.

John McClane, Zor Ölüm 5 ile bu sefer Rusya'da! 1998'de başlayan Zor Ölüm (Die Hard) serisinin son halkası olan yapımın yönetmenliğini John Moore üstlenirken, oyuncu kadrosunda demirbaş isim Bruce Willis'in yanı sıra Jai Courtney, Cole Hauser, Sebastian Koch gibi oyuncular da yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

metalistanbull : Kesinlikle şu ana kadar izlediğim en kötü Die Hard filmiydi, önceki filmlerdeki kaliteyi kesinlikle bu filmde aramayın yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsınız bu filmi bir Die Hard filmi değil de sıradan bir film gibi izleyin o zaman belki seversiniz. Kaybettiğim zamana acıyorum.
CATBALCA : Araba kovalamaca sahnesi ''YUH'' artık dedirtecek türden...
ewrey : Serinin diğer filmlerini bunla birlikte ard arda izleyince aksiyon kustum diyebilirim. Bu film serinin en kötüsü. Hazır bruce willis iyice yaşlanmadan bir tane daha çekelim de ondan da biraz para kıralım amacıyla çekilmiş. Ve olmamış,diğer filmlere aksiyon bakımından hiç benzemiyor,uzun konuşmalar,kovalama sahneleri,iki çatışmayla filmi bitirmişler. Filmin diğer aksiyon filmlerinden farkı iyi bir serinin adını taşıyor olması. Ama hasılatı da düşükmüş herhalde,birkaç tane daha çekmezler. Seyirci bunların ne mal olduğunu anladı.

Fragman



[hide]
[user]http://bit.ly/1KX87aU[/user]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL