Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bağlanmak Yok (2011) No Strings Attached TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Ivan Reitman

Senaryo: Elizabeth Meriwether , Michael Samonek

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Romantik

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 18 Mart 2011 (Türkiye)

Süre: 108 dakika

Dil: İngilizce

Nam-ı Diğer: Friends with Benefits | Fuckbuddies | Untitled Ivan Reitman Project

Çekim Yeri: 2218 S Harvard Blvd, Los Angeles, CA

Bütçe: $25,000,000

Hasılat: $68,880,138



[hakkinda]"14 yaşındaki Emma Kurtzman, Big Lodge’un dışındaki Weehawken Kampı’nda, garip bir ergen olan Adam Franklin’i reddettiğinde, ikisinin de gerçek, yetişkinlerin cinselliğiyle ilgili hiçbir bilgileri yoktur. Yıllar sonra, hayatlarına normal bir şekilde devam ederken, yolları kesişen Emma (NATALIE PORTMAN) ve Adam (ASHTON KUTCHER) için bunun tam tersi olur. Kendilerini yatakta sevişirken bulurlar… Üstelik bu gerçekten iyi bir sevişmedir.

Emma’nın ilişkilere karşı “alerjisi” vardır. Adam ise, tüm ilişkilere tövbe etmiştir çünkü bir zamanların ünlü televizyon yıldızı olan babası, Adam’ın eski kız arkadaşıyla çıkmaktadır. Emma ve Adam süregelen duygusal ilişkiler karmaşasını bırakıp, çıkar arkadaşlığı kurmaya karar verirler. Saplanıp kalmadan takılmak, dert etmeden seks yapmak, ücret ödemeden cinsellik. Bağlılık yok, yalan söylemek yok, kıskançlık yok, giyinik şekilde sarılarak uzanmak yok, duygusallaşmak yok, beraber kahvaltı etmek yok, “seni özledim” demek yok, uzuvlara isim takmak yok, karışık kasetler yok…kısaca her şey “Koşulsuz”olacaktır.

Fiziksel bir ihtiyaca, muhteşem bir çözüm gibi başlayan bu durum, Adam’ın duygularını yanlışlıkla yatağa taşımasıyla karışık bir hal alır.(Ayrıca hastane dolabına, arabanın arka koltuğuna, yatay pozisyona geçilmesini sağlayan her yere taşımasıyla da...) Sonunda ikisi de baştan beri engellemeye çalıştıkları ipleri çözmeye çalışırken, yumak olurlar ve bir sorunun cevabını bulmaya çalışırlar: İki arkadaş, işe aşkı karıştırmadan sadece cinsellik yaşayabilir mi?" [i:b2ae504482]Yazan:[/i:b2ae504482] [b:b2ae504482]DyLeXia[/b:b2ae504482] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

filmerkan : Bağlanmak Yok
[No Strings Attached]═[2011]
Genel;
- Seks denilen şey, vücutların tatmin olmasıyken; aşk denilen şey, ruhların tatmin olmasıdır. Tene dokunmaktan daha önemli hisler beslenir; uzun bakışmalar, onun gülüşünü izlemek, kıyafetlerle sarılmak, saçını koklamak seksi unutturur gerçekten aşık olanlara. Buna da 'aşk seksi' deniliyor işte, diğerinde bırakmak kolayken bunda senin elinde değildir hiçbir şey. #Kanamaya devam et aşk, kanamaya devam et.#
Olumlu Yönleri;
- Aşka farklı açıdan bakmasıyla beğenimi kazandı. Cinsellikten uzak aşk filmlerini beğenmeme önyargımı kırıp bu açığımı yakaladığı için bu kadar şaşırdım belki de. Dram yönü komediye göre belirgin biçimde ağır basıyor, olayı anlayabilirseniz etkilenmemeniz mümkün değil.
Olumsuz Yönleri;
- Kimi sahneler gereğinden fazla uzun tutulmuş, kurguda dağınıklıklar dikkat çekiyor.
═════════════════════════════════════════
Ben olsaydım;
... Daha derli toplu olurdu ve çok sayıda ayrıntı eklerdim.
Bilinmeli;
- $25,000,000'lık bütçeyle çekilmiş, hasılatı $68,880,138.
Replik;
- "Biz kime aşık olacağımızı seçmiyoruz ve asla olması gerektiği gibi olmaz."
Benzer Film;
- Aşk Gibi Bir Şey
═════════════════════════════════════════
═Teknik:★★☆☆☆═Etki:★★★★☆═IMDb:[6.3]═
Tek Cümleyle;
- "Semanın denize yansıması gibiydi; fazlasıyla sulu, ama renginden bir şey kaybetmemiş!"
Karar;
═[7.0]═"★★★☆☆"═"İyi!"═
ZeroFactor : Bu holivudun her sene aynı konu farklı oyuncular kullanıp piyasaya sürdüğü filmlerden bıkkınlık geldi .$25,000,000 bu parayı gerçekten harcadılar mı yoksa sırf beklentiyi yüksek tutup daha fazla para kazanmak uğrunamı açıklıyorlar bilmek isterim. Ayrıca bu film türkiyede pek bu başlıkla tutulacağını sanma onun yerine VURKAÇ olsa bence türkiyede daha çok hasılat elde edebilir.
VURKAÇ
Acaba sıradan bir günde kaç defa vurupkaçabilirsiniz.
SexyBJK : +18 yaş sınırı getirilmiş filme.

Fragman



[hide]
[user]http://bit.ly/1FmBalK[/user]
[upto]http://bit.ly/1gzD5HR[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL