Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Para Avcısı – The Wolf of Wall Street (2013) – m720p BluRay x264 YIFY DUAL TR-EN – Türkçe Dublaj Tek Link İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Martin Scorsese

Senaryo: Terence Winter , Jordan Belfort

Ülke: ABD

Tür: Biyografi , Komedi , Suç , Dram

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 07 Şubat 2014 (Türkiye)

Süre: 180 dakika

Dil: İngilizce, Fransızca

Çekim Yeri: New York City, New York, USA

Bütçe: $100,000,000

Hasılat: $391,976,694



[hakkinda]Martin Scorcese tarafından yönetilen Para Avcısı, Jordan Belfort'un (Leonardo DiCaprio) hayat hikayesini konu almaktadır. Jordan Belfort henüz 24 yaşında zeki bir borsacıdır. Hırsı ve zekası onu Wall Street borsasında Stratton Oakmont isimli bir yatırım firmasının ceo'su haline getirir. Belfort kısa zaman içinde tam bir para avcısı haline gelir. Bir çok yatırımcıyı yanlış yönlendirmeler yaparak bu durumu kendi lehine çevirir ve milyonlarca dolar kazanıp zengin bir adam haline gelir. Ancak Belfort kolay kazandığı parayı gece hayatı ve lüks tutkusu sebebiyle bir kaç gün içinde bitirmektedir. Bu hızlı ve kontrolsüz davranışları yaşamını bir o kadar hızlı şekilde dibe vuracak hale getirir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

umutbaba : Filmi bi arkadaşımla beraber sinemada izledim.Daha doğrusu filmi zar zor bulabildiğimiz bir sinemada.Üç tane sinema gezdik sadece birinde bu film vardı o da en küçük salonda.ABD de ise 17 salonluk dev bir sinemanın 8inde bu film gösterimde.
Bu filmin bizim kültürümüze aykırı bir tarzda olduğunu,cinselik, küfür, ırkçılık, kötü örnek oluşturacak davranışlarla dolu olduğunu ve ailecek izlenmemesi gerektiğini kabul ediyorum.
Ama abi nedir bu ya! film Salo Sodoma'dan daha kötüymüşcesine yorumlar atılmış.
Bu filmi kuru bir şekilde hayal edebiliyor musunuz ? ya da öyle işlense beğenecekmiydiniz ? Önce bi açın Jordan Belfort'u araştırın. sonuçta bu bir biyografi ve biyografisi yapılan kişi de sex,para,uyuşturucu bağımlısı bir insan sen bu insanın hayatını Oscar Shcindlerin hayatı gibi işleyemezsin ki.İlla ki filmde bu tür sahneler olacaktı.Yani sırf bu sahneler var diye filme 1 puan veren insanlara da anlam veremiyorum.Filmin geneline bakmıyorlar hiç.
Bir yükseliş ve düşüş var, paranın insan hayatına nasıl etki ettiğini,hırsın nasıl bir intihar silahına dönüştüğünü,çok para kazanmanın insanı nasıl yoldan çıkarttığını görebilen insanlar bu filmden zevk alan insanlardır.
Zaten İMDB puanının bu kadar yüksek olmasının sebebi de Amerikalıların film kültürünün bizden daha geniş ve zengin olduğunu gösterir.Bizse sadece komedi ağırlıklı devam filmlerine para kazandıralım.
Çok yazık...
pobrexrei : filmde çok küfür var diyorlar.dogru.ama sonuç olarak bu bir biyografi filmi ondan herşey dogal olmalıydı ki öyle.
Bienvenido : Sürprizbozan: Göster

Jordan Belfort
Born: July 6, 1962
Birthplace: Queens, New York City, New York, USA



Danny Porush
Born: February 1957
Birthplace: Lawrence, New York, USA



Mark Hanna



Nadine Macaluso (formerly Nadine Belfort)
Born: November 6, 1962
Birthplace: New York, USA



Gregory Coleman



Max Belfort



Nancy Porush
Born: November 2, 1961


Dünyanın en büyük finans merkezi olan New York Wall Street'te bir komisyoncu olarak kariyerine başlayan Jordan Belfort, gerçek hayat hikâyesinin anlatıldığı ve Zodyak Yayınevinden çıkan 'The Wolf of Wall Street' kitabıyla okuyucuları kendi dünyasına davet ediyor. 1990'lı yıllarda ünlü yatırım şirketi Stratton Oakmont'u kurmasıyla hikâyesine başlayan Belfort, genç yaşta milyon dolarlar kazanıp 'Wall Street Kurdu' olarak anılmasıyla hikâyesine devam ediyor.

Şirketinde eğitim seviyesi çok yüksek olmayan deneyimsiz ancak tutkulu gençlere şans vermesiyle tanınan Belfort, 'The Wolf Of Wall Street (Wall Street Kurdu)' kitabında, Long Island'ta muazzam bir ofiste çıktığı çılgın bir yolculuğu anlatıyor. Belfort, kitabında, açgözlülüğü, gücü ve aşırılığı şaşırtıcı, komik ve samimi bir dille anlatıyor. Hisse senedi manipülasyonuna isminin de karışmasıyla cezaevine giren Belfort, hayatını kaleme almasına yönetmenlik, aktörlük ve yazarlık yapmış hücre arkadaşı tarafından ikna ediliyor.

Fragman



[hide2]
[mega2]http://linnk.in/ddWGI[/mega2]
[user2]http://linnk.in/McwxU[/user2]
[upto2]http://linnk.in/sPrYp[/upto2]
[/hide2]


[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL