Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Turist (2010) The Tourist TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck

Senaryo: Florian Henckel von Donnersmarck , Christopher McQuarrie , Julian Fellowes

Ülke: ABD, Fransa, İtalya

Tür: Aksiyon , Romantik , Gerilim

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 10 Aralık 2010 (Türkiye)

Süre: 103 dakika

Dil: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Rusça, İspanyolca

Çekim Yeri: Hotel Danieli, Venice, Veneto, Italy

Bütçe: $100,000,000

Hasılat: $30,791,000



[hakkinda]Hikaye, kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turist, Frank (Depp)’in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise (Jolie)’nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise’nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik’in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mehmet ozsoy : Arkadaşlar seyretmeden nasıl 10 puan veriyorsunuz hayret doğrusu. Buradaki puanlara bakarak filmi seyretmeye karar veren insanlar var. Lütfen puan verirken abartmayın. Filme puan verin, sevdiğiniz sanatçılara değil.
Filme Gelince;
Bugün seyrettim sinemada. Birebir Ajan Salt tadını aldım filmden. 103 dakika yazıyor ama film çok daha kısa. Deep yaşlanmış ve pasifti. Jolie de yaşlanmış ve zayıflamıştı.
Yine klişe filmlerden Mr. and Mrs. Smith ve Ajan Salt filmleriyle aynı tatta. Çok kısa olması da ayrıca bir handikap. Çok etkilenmediğimi belirtmek isterim. Beklentilerin oldukça altında. Sinemaya verdiğim paraya acıdım doğrusu ilk defa..
DjAnda : Kadroya bakıyorsunuz bir yanda Jonny Depp diğer yanda Angelina Jolie. Konuyu okuyorsunuz ajanlık filmi, kovalamacalı. Film gösterime girmeden önce büyük şaşalı reklamı var.

Haliyle umudunuz büyük oluyor, güzel film izleyeceğim diye sinemaya gidiyorsunuz veya tvnin karşısına geçip başlıyorsunuz izlemeye. Fakat film boyunca ne sizi soluksuz tutan bir heyecan, ne de başka bişey. Hiç birşey yok, Venedik dışında.

Bende büyük hayal kırıklığı yarattı.

İzlemeyen varsa, izlemeyin bişey kaybetmezsiniz..
darkmoon34 : Filme gittim johnny deep ve jolie nin performanslarını beğenmedim zaten çokda yaşlanmışlar bu tip filmler için bana göre fazla yaşlı kaçmışlar zaten johhny deep dende filmde kendine has karakterini yansıtan o bakışları hareketleri tavırları karizmayı göremiyoruz çok sıradan bir oyunculuk sergilemiş.. Mr. and Mrs. Smith ve Ajan Salt ile aynı çizgide olan bir film.. sinemaya gidipde izlenicek bir film değil vakit kaybı olur.. ayrıca film kısa bunuda belirtiyim sinemadan çıkdınızmı bu neydi ya diyebilirsiniz..

Fragman



[hide]
[user]http://bit.ly/1KTpeKF[/user]
[upto]http://bit.ly/1MsA0I3[/upto]
[fichi]https://1fichier.com/?vuciqfvft6[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL