Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zamanda Aşk (2013) About Time TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/hjS1VGO.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Zamanda Aşk (2013) About Time TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]5.78 GB[/boyut]

[hakkinda]21 yaşına basan Tim Lake, ailesindeki tüm erkeklerin sahip olduğu gizli bir yeteneğinin olduğunu öğrenir. Lake ailesinin tüm erkekleri zamanda seyahat etme yeteneğine sahiptir ve Tim de artık bunu kullanabilecektir. Bunu fırsat bilen Tim geçmişindeki utanç verici anlara gidip olayları değiştirmeye başlar. Kısa bir süre Londra'ya taşınır ve son derece çekici bir kadın olan Mary'e aşık olur. Tim herkesten gizlediği yeteneğini ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirmesi için kullanmaya başlar ve bu sayede her adımı hatasız atlatmayı planlar. Ancak bir süre sonra her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini ve hataların da hayatın gerekli birer parçası olduğunu fark eder.Yönetmenliğini ve senaristliğini Richard Curtis'in üstlendiği filmin başrollerini ise Domhnall Gleeson ve Rachel McAdams üstleniyor.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Son zamanlarda keyifle izlediğim nadir filmlerden. Konusu biraz absürt gibi görünse de en başta, sonrasında insanı içine alıyor. Hayatta hepimizin yaptığı hatalar yanlışlıklar var, bu yanlışları düzeltme şansımız olsa gerçekten düzeltir miydik yoksa şimdiki hayatımızda kaybedeceğimiz şeyler daha mı önemli sorusu çok güzel işlenmiş. Birazcık göz dolduran bir film özellikle sonlarına doğru. Yer yer güldüm yer yer gözlerim doldu, belki de Click filmini çok sevdiğimden bu filmi de çok sevdim. Herkese tavsiyemdir. Hayatınızın tadını çıkarın. Çok güzel çok anlamlı olduğu için gayret eden herkesin tebrik edilmeyi hak ettiği bir film.

'Groundhog Day' filmini izleyenler konuya biraz aşina olacaklar ve bazı yerlerde gülerken o filmdeki üslubun kullanıldığını görecekler. Ama olsun, iyi filmler fikir vermeyi başarabilen filmlerdir ve neticede burada da o filmin verdiği fikirden etkilenilmiş olması yanlış sayılmayacaktır. Aynı şekilde ve aynı mantıkta 'Ruby Sparks' da söylenebilir ve tavsiye edilir.

Geçirdiğimiz her dakikanın ne kadar önemli olduğunu, sevdiklerimizin değerini, aşkımızın kıymetini anlatmaya çalışırken hem güldürdü, hem bazı yerlerde duygulandırdı. Yönetmenin ve oyuncuların, teknik ekibin bizden, içimizden bir hikayeye yer vermesi, düzgün bir hayat olmadan mutlu olunamayacağını göstermesi, sadece zevklerini düşünenlerin bile zevklerinin peşinde koştukları o yaşamdan bıkacaklarını satır aralarında işlemesi ne kadar kalite kattı filme. Delikanlının kız kardeşine söylediklerinde bu gizli idi.

Dünyamıza bakış açımızı değiştirecek yapımlardan biri olduğunu gösterdi dakikalar aktıkça, başlarda şikayet ettikleri sıkıcı ne varsa işte insanın asıl ihtiyaç duyduğu şeylerin onlar olduğunu hep beraber gördük sonunda. Meğer o sıkıcılığının ardında ne kadar hoş taraflar var imiş.

Anlamlı bir yaşam adına anlamlı bir 2 saat geçirdiğim için çıkarken çok mutlu ayrıldım salondan. Müziklerini çok beğenerek, oyuncu seçimine katılarak, senaristi ve yönetmeni tebrik ederek...

Eleştirilecek yanları vardı tabi, her filmde vardır, ama çok göze batmadı. Sonlara doğru senaryo sarktı ve biraz ağırlaştı, hikayenin genel sınırlarını zorladı. Sonda daha vurucu bir bitiriş tercih edilmedi de uzatılarak konuya biraz boğuldu herkes. Bu eksiklerin dışında son derece kaliteli bir yapım olmuş.
zamanda yolcugu çok takılmayın dercesine geçiştirmeleri hoş olmuş ki zaten ana fikiri vermek için aracı gibi burada zamanda yolculuk. bence dümdüz romantikliğin dibine vuruldugu bir film olmamış mesela bana daha çok çocuk sevgisi aşıladı bu film.genel olarak beklediğimden fazlasını aldım diyebilirim

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1K7CfN5[/mega]
[user]http://bit.ly/1Nx1lJk[/user]
[fichi]http://bit.ly/1FFaWpn[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL