Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) Avengers: Age of Ultron TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/mQaEokd.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Yenilmezler: Ultron Çağı (2015) Avengers: Age of Ultron TÜRKÇE DUBLAJ 1080p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]11.37 GB[/boyut]

[hakkinda]İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan Amerika ve Hulk'ın yanısıra Hawkeye, Nick Fury ve Black Widow da maceraya katılıp sürprizini koruyan beklenmeyen düşmanlara karşı savaşıyor. Bu kez hiç olmadığı kadar aksiyonlu bir macerayı vadeden film, her bir kahramanın kişisel yaşamına ve aralarındaki ilişkilere vurgu yapmayı hedefliyor.
Yönetmen koltuğunda tekrar Joss Whedon bulunurken, başrollere Jeremy Renner, Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson gibi üç yeni isim katılıyor[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Sanırım yorum yapan arkadaşlar daha önceden pek çizgi roman okumadılar. Öncelikle süper kahramanların olayı zaten kötülerle uğraşmak. Hele ki avengers dünyayı kurtarma senaryolarıyla dolu. Kaldı ki çizgi romanından yola çıkılarak çekilmiş bir filmden bahsediyoruz. Filmdeki görselleri, efektleri, oyunculuğu beğenilmemesini anlarım da konusuna bu kadar eleştiri getirilmiş olmasına anlam veremedim.
Sizce ne olmalı konusu peki? daha doğrusu avengers'ın çizgi romanlarını nasıl değiştirmelerini isterdiniz
Türünün en iyi filmlerinden , aksiyon tavan noktada , her şey dört dörtlük konu dışında , o biraz yavan kalmış , Scarlett bu filme hiç gitmemiş , eğreti duruyor , çok katkısı da yok , çorba da bulunsun mu bulun sun diye var , bunların dışında bana göre harika bir iş çıkarmışlar . devamı kesin.... Benim için baş yapıtlar 10, çok iyi filmler 9, iyi filmler 8'dir. İlk filme 9 vermiştim. Bu 7,5'tan 8. İlk demir adam ile 3'cüsü arasındaki fark gibiydi iki film arasındaki fark. Yine de gidin izleyin. DVD'si çıkana kadar 3-4 ay beklenmez.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1LlE4UF[/mega]
[user]http://bit.ly/1JWlpP2[/user]
[upto]http://bit.ly/1iyGdFv[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL