Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Robin Hood (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/w6ra2VF.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Robin Hood (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]1.59 GB[/boyut]

[hakkinda]13. yüzyıl İngiltere'sinde, Robin ve haydutlardan oluşan çetesi, bir köyde yozlaşmaya baş kaldırır ve kral ile tebaaları arasındaki güç dengelerini değiştirmek için krallığa meydan okur. Ve ister bir kanun kaçağı olsun ister bir kahraman, basit bir geçmişe sahip olan bu adam, halkın gözünde sonsuza dek özgürlüğün sembolü olur.

Robin Hood, daha önceleri sadece kendi güvenliğiyle ilgilenen, sonra Kral Richard'ın Fransızlara karşı kurduğu orduda hizmet eden usta bir okçunun hayatını konu alıyor. Richard'ın ölmesi üzerine Robin, görevini kötüye kullanan despot bir şeriften olduğu kadar, ağır vergilerden de muzdarip olan Nottingham şehrine gider ve orada, ormandan gelen bu kahramanın kimliği ve niyeti konusunda şüphe duyan, cesur dul Leydi Marion'a aşık olur. Leydi Marion'ın kalbini kazanmak ve köyü kurtarmak isteyen Robin, ölümcül savaş yetenekleri, sadece yaşama karşı duydukları iştahla eşit olan bir çete kurar.

Ülkelerinin onlarca yıldır süren savaşlar neticesinde zayıflaması, yeni kralın etkisiz yönetimi sonucu güçsüz düşmesi ve iç isyanlarla dışarıdan gelen tehditlere karşı savunmasız olması nedeniyle, Robin ve adamları daha büyük maceralara atılırlar. Bu alışılmadık kahraman ve yandaşları, ülkelerini kanlı bir iç savaşın içine düşmekten kurtarmak ve bir kez daha İngiltere'ye şan ve şeref getirmek üzere yola koyulur.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Açıkcası filme baya bir önyargılı gitmişim.Ben çok basit bir film bekliyordum.Sıkılarak izleyeceğimi düşünüyordum.Ama çok çok yanılmışım.Çok güzel bir film olmuş.Oyunculuk,Müzikler herşeyiyle süper bir film çıkmış ortaya.Benim ilgimi çeken şey RobinHood'un oku sadece filmin başında ve sonunda almasıydı.Sürekli elinde kılıç vardı Hehehehe Ama izlenmesi gereken bir film olmuş.8.5\10 Gladiator´den sonra Ridley Scott ve Russell Crowe´un bir kez daha buluşmasına şahit oluyoruz... keza filmde Robin Hood fiziksel olarak tıpatıp Maximus´u andırıyordu.

O bildiğimiz zenginden çalan fakire dağıtan Robin Hood hikayesini pek görmedik‚ sanırım 2.filme saklamışlar‚ bu ise hikayeye giriş olmuş.


Filmin artıları ve eksilerini sıralarsak;

2‚5 saat süresi boyunca gayet sürükleyici‚ tüm oyuncu performansları çok üst düzeyde‚ filmin atmosferi güzel‚ kurgu olarak da fena değil.

Ama Ridley Scott gibi bir yönetmenden daha iyisi gelmeliydi.
Özellikle aksiyon sahneleri çok yavan. Bundan 15 sene önce çekilen Braveheart´ın çok daha gerçekçi ve sağlam savaş sahneleri vardı.
Bir de finale doğru senaryoyu sıradan ve biraz mantık dışı buldum.
Böylesi hikayeye sahip filmlerin müzikleri de çok önemlidir; Hans Zimmer veya James Horner kalitesinde bir müzisyenle çalışılıp etkileyici müzikleri olmalıydı‚ film bu açıdan da eksik kalmış.

Tabii yine de ortada izlenesi bir yapım var‚ özellikle Braveheart tarzındaki filmlerden hoşlananların muhakkak ilgisini çekecektir‚ umarım devam filmi çok daha kaliteli olur da bir başyapıt ortaya çıkar...

7‚5 / 10
aman yine robin hoodmu deyip pass geçmeyin. güzel film.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1ENtPvi[/mega]
[user]http://bit.ly/1OrnxBz[/user]
[upto]http://bit.ly/1JMR1Xo[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL