Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zero Dark Thirty (2012) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/zl5frWA.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Zero Dark Thirty (2012) TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]8.18 GB[/boyut]

[hakkinda]11 Eylül 2001'de Manhattan'daki Dünya Ticaret Merkezi kuleleri yerle bir edildikten sonra, yakın dünya tarihini değiştiren bu saldırıyı El-Kaide terör örgütü ve ABD'nin en azılı düşmanlarından biri olduğunu iddia eden Usame Bin Laden üstlenmişti. Önce Afganistan'da başlayan savaş, diğer Orta Doğu ülkelerine de yayıldı ve Pentagon saldırıların bir numaralı sorumlusu olarak gösterdiği Bin Ladin'i köşe bucak aramaktan asla vazgeçmedi. Pakistan'ın Abbottabad kentinde köşeye sıkıştırılıncaya kadar ABD'ye milyonlarca dolara mal olan bu arayış ve 'insan avı' operasyonu 1 Mayıs 2011'de düzenlenen gizli bir operasyonla nihayete ermişti.

Senaryosunu Mark Boal’ın gerçeklere sadık kalarak kaleme aldığı filmde, Bin Ladin'in saklandığı yeri tespit eden ve bu timin organizasyonunu yürüten Maya adlı CIA ajanı, böyle operasyon ve bölge için oldukça genç olmasına rağmen, kendisine olan güveni ve üstün istihbarat başarısıyla Bin Laden'in yakalanmasını sağlıyor.

Filmin yönetmenliğini Oscarlı sinemacı Kathryn Bigelow üstlenirken başrol Maya olarak yükselen yıldız Jessica Chastain yer alıyor. Kadrodaki diğer isimlerse Joel Edgerton, Chris Pratt, Mark Strong ve Jennifer Ehler...[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Ne hikayelerle ne senaryolarla yapılan İkiz Kule saldırısının intikamının bitimini temsil eden Bin Ladin'in öldürülmesini anlatıyormuş. Amerika'sın bir adam senin ülkeni yerle bir ediyor ve sen yıllar sonra onu buluyorsun. Hiç inandırıcı değil. Beni yanlış anlamayın millet ;ama bu Amerika müslümanları sömürüp ve kötülemek için kendi insanlarını bile öldürecek kadar dinsizdir. Bence bu film gerçek bir hikayeyi değil, tam bir yalanı anlatmaktadır. Şaka maka herifler ladini vurup paketlediler, biz de binlerce kişinin ölümünden sorumlu olan adamla müzakere edip senelerdir krallar gibi besliyoruz.
Valla filmi izlerken direkt bu geldi aklıma; sonra "vay efendim amerika şöyle demokratik böyle özgürlükçü"
Bu arada çevirmen arkadaşlara sonsuz teşekkürler Saygılar
Üstün ırk Amerika yine sahnede..teroristler yaratıp hem dünyanın hemde kendi başlarına bela ederler, sonra biz kendi işimizi kendimiz yaparız edalarında pisliklerini temizlemeyi böbürlene böbürlene anlatırlar...bu kadının diğer filminede nasıl oscar verdiler anlamadım, akademi yapıyor böyle yanlışlar..sonunda hepsi Amerikan çocuğu değil mi?

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide2]
[mega]http://bit.ly/1i7Rcpn[/mega]
[user]http://bit.ly/1NXD0wb[/user]
[upto]http://bit.ly/1hQ8TJn[/upto]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL