Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pers Prensi: Zamanın Kumları (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/PiVnxjx.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Pers Prensi: Zamanın Kumları (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]693.4 MB[/boyut]

[hakkinda]Haylaz bir prens olan Prens Dastan, istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları ‘nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler.

Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve Ateş Kadehi’nden tanıdığımız Mike Newell’ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010′da sinemaseverlerle buluşmuştur.

Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas’ta ve İngiltere’deki Pinewood Studios’daki büyük ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Films yapımları pek çok ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. Ayrıca 23 kez Altın Küre’ye aday gösterilmiş ve dört kez ödül almışlardır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Oyunuyla az çok haşır neşir biri olarak güzel bir uyarlama ortaya çıkartılmış diyebilirim. Hikaye örgüsü hiç sıkmadan aksiyon sahnelerinin de desteğini alarak baştan sona akıcı bir şekilde işlenmiş. Karakterlerin ne kadar Pers İmparatorluğunu çağrıştırdığını düşünmesem de buna fazla kafa yormayacağım. Bu kadarı da olsun bir Amerikan yapımı için yan roldekileri hesaba katarak oyuncu kadrosunda bunu az çok yakalayabilmişler. Jake Gyllenhaal Dastan rolüne de iyi gitmiş. Yüz ifadesi kral soyundan gelmediğini belirginleştirmiş. Küçük bir ayrıntı olsa da filmde bunu beğendim. Halkın içinden gelen Dastan'ın yükselişi kendi sınırlarını aşmak isteyen bir çocuğun hikayesiydi. Özellikle askerler ile sürekli dövüş içerisinde olması yer çekimine karşı gelen bir çok sahnede inandırıcılık katabildi. Filmin en sevdiğim sahneleri de bu anlardı. Akıcılık ile işlenen bu sahnelerde oyunu bilenler için güzel bir yan mutlaka var. Tek Kelimeyle Mükemmel ! Kesinlikle İzleyiniz! Aksiyon macera fantastik dolu bir film. Prenses çok çekici Süperdi Sinemada izlenmesi gerekliymiş bu filmin. Ben ne yazık ki evde seyretmekle yetindim ve o görselikten mahrum kaldım. Jake Gyllenhaal çok sevdiğim bir aktördür ve bu filmden aldığım keyifteki katkısı oldukça fazla. Yaklaşık 2 saat süren, ancak seyirciyi hiç sıkmayan bir film olmuş.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1g2ef3b[/mega]
[mail]http://bit.ly/1PT5Afv[/mail]
[user]http://bit.ly/1QgFjsq[/user]
[upto]http://bit.ly/1JXhhSh[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL