Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sevimli Canavarlar Üniversitesi (2013) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/dwoNT8w.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Sevimli Canavarlar Üniversitesi (2013) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]1.36 GB[/boyut]

[hakkinda]Mike ve Sully Sevimli Canavarlar'dan (Monsters, Inc.) sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir! Bu sefer maceranın öncesine, ikilinin üniversite günlerine dönüyoruz. Filmin başında ikilinin henüz sıkı dost olmadığı bir döneme gidiyor ve hatta ilk tanıştıklarında aslında çok da iyi anlaşamıyor olduklarına tanık oluyoruz. Daha sonra bu sıkı dostluğun nasıl başladığını, birbirlerinin farkılıklarına tahammül ederek bunların üstesinden nasıl geldiklerini görüyoruz.
Pixar stüdyolarının çok sevilen animasyonunda orijinal dublaj kadrosunda Billy Crystal, John Goodman ve Steve Buscemi gibi isimler karakterlere hayat verirken yönetmen koltuğunda Dan Scanlon oturuyor[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Şu an sanki sinemada bu film varmış gibi ana sayfaya konulmuş. Büyük bir hata var çünkü sinemadaki bu film değil, eski filmin 3D versiyonu. Bu film -posterde de yazıyor- haziranda çıkacak. Ana sayfadan kaldırın da insanlar sinemada bu film var sanıp gitmesinler. Filmin ikincisi gelecek dendi o günden beri bekliyorum yaşım 20'yi geçmesine rağmen animasyon manyaklığım devam ediyor ve klasiklerin bu tarz yeniden geri ortaya çıkması beni mutlu ediyor fragmanlarda bile kahkahaya boğuldum film nasıldır düşünemiyorum Önceden bayıldığım bir filmin,2. bölümüdür kendisi.Ha şimdi izlemem mi?Tabii ki izlerim hemde seve seve Hıhı . Animasyonu pek sevmem fakat Ice Age,Monsters,Wall.e de izlenir ya.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1JI1tzj[/mega]
[mail]http://bit.ly/1ioK8EE[/mail]
[user]http://bit.ly/1EI6Txi[/user]
[upto]http://bit.ly/1NifycQ[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL