Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merak işte naparsın
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Tam olarak tatmin olmasamda birazcık rahatlar gibi oldumGülümseme

(16.01.2014 21:51)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beynim Yoruldu İyi Akşamlar Dilerim Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

Hemen kaçma pes etmek yok öğrenecez inşaallah sorunun cevaplarınıAçık Ağızlı Gülümseme
(16.01.2014 21:58)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1) O kadar değil elbet fakat dünyada evde kullanım için hazırlanmamış donanımlar var. Bunlar işte bu tür ticari işlemler için kullanılıyor ve özel ortamlarda barındırılmaları gerekiyor eğer google'da google sunucularının veya facebook sunucularının barındığı yerleri araştırırsan resimleri çıkar bizim bilgisayarlarla alakaları yok Gülümseme. Yani bizim harddisklerimizle kıyaslamak doğru olmaz ayrıca adamlar 1 değil 100'lerce bilgisayarla iş yapıyorlar. Hatta yine internette araştırırsanız eskiden 100 mb'lık harddisk o kadar büyük ve ağırmış ki kargo uçağıyla taşınmak zorun kalıyormuş. Yani şuanda yine seri üretime geçilemeyecek yüksek teknolojiler var.

2) Format atılmıyor zaten genelde format sebebi virüslerden kaynaklı oluyor. Fakat o tür bilgisayarlar üzerinde uygulamalar çalıştırılmadığından virüs bulaşmıyor ve format gereğide kalmıyor doğal olarak.

3) Bilgim yok Gülümseme

Helal olsun adminim ya
Daha ne öğreneceksin? Sor bakalım. Gülümseme
(16.01.2014 21:59)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merak3'ün cevabı: İlk başta işletim sistemi diye bir şey yoktu. İlk kelime işlemci vardı. Onu da Apple yaptı.İlk işletim sistemi: Dennis Ritchie ve Ken Thampson C dilini yaptılar. Sonra bu C dili ile UNİX'i icat ettiler. (Bell labaratuarlarında) UNİX belleği en iyi biçimde kullanan bir sistemdi. Sonra gelişti ve 1996'da Windows'un temeli İnferno işletim sistemi duyuruldu.

Merak1'in cevabı: ARPANET altyapısını kullanıyorlar. Arpanet şu anda evinize gelen her bilgiyi gönderen temel bir ABD kökenli bilgisayardır. Hatta bilgisayar bile değildir o kadar dev.
O bilgiler Arpanet'in sunucularına (yardımcı) gönderilir ve oralarda yedeklenir.

Merak2'nin cevabı: Onların işletim sistemi olarak Windows kullandığını nerden çıkarttın? Hatta onların işletim sistemi kullandığını nerden çıkardın? Onlar sadece sunucularına işletim sistemi kurarlar hatta çok gelişmişleri çok büyük binalar kullanırlar. Genelde C sistemi veya kafası karışmayan gelişmiş sadece koda odaklı sistemler kullanır. Örneğin AFK diye bir dizi vardı. Onda Pirate by'ın çektiklerini anlatıyor.

(Biliyorsunuz ki Pirate by'da bir torrent sitesi.)

Seni bu kafayla çok yaşatmazlar çok şey pileysun Gülümseme
Pardon pardon dur dur! AFK dizi değil film. Tıpkı Kuvvete yanlışlıkla skaler demem gibi bir şey oldu. Kafası Karışmış
(16.01.2014 22:48)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha ne öğreneceksin? Sor bakalım. Gülümseme

Aklıma geldikçe yazacm bu konun altına
o kadar çok şeyi merak ediyorumki şimdi senin heykır mı yoksa hackermi olduğunu bile merak ettim bakGülümseme
Bulut teknolojisi adı verilen büyük bir odada binlerce kitaplığa benzer şeyler var onların içinde depolanıyor.
Yok cracker. Açık Ağızlı Gülümseme Cracker sadece kötü şeyleri geliştirir. Hacker ise iyi şeyleri de geliştirir. Örneğin Skidrow bir cracker'ken, Windows'un kurucusu hacker'dır.
Bide bu harddisk denen meretin içini gördüm demirden bi kafa bu demire mi yazıyor verileri acaba demire yazıyorsa nasıl yazılıyor ışınlama falanmı üzgün kafam allak bullak olduüzgün,

ben bu kadar az şey bilirken kafayı sıyıracam bu adamlar nasıl kafayı yemiyorlar
veriler yazılımdonanım wirüsler antiler keyloger çeviri şiş kebap antep lahmacun bu ne yaf
ben kaçar ii geceler sabaha kadar düşünün işiniz yoksa.. Dil Çıkarma
Hayır büyük harddisklerde dikkat ettiysen dönen bir şey vardır. Tıpkı CD gibi. Her şeyi ona yazar. Flash olayı ise bir çeşit yapay beyindir. Gerisini ben bilsem kaçak USB yapıp satardım. Adama bak ya. Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL