Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013) Walter Mitty TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/J24bOBq.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013) Walter Mitty TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]1.37 GB[/boyut]

[hakkinda]Ünlü "Life" dergisinde Negatif Portföy Müdürü olarak çalışan Walter gayet basit bir hayata sahiptir. İşi ile evi arasında geçen bu sıradan hayatındaki tek heyecanı ise dergide yeni çalışmaya başlayan Cheryl'e duyduğu sevgidir. Bu sevgiyi gizliden gizliye yaşayan Walter bir türlü Cheryl'e açılamaz. Kendini ona karşı basit biri olarak görür. Bu aşk bilmecesini çözmeye çalışan Walter daha büyük bir sorunla karşılaşır. Çalıştığı dergi satılmıştır ve yayın hayatına bundan sonra internet üzerinden devam edecektir. İşini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Walter'ın önündeki son görev derginin son sayısının kapağını çıkarmaktır. Ancak kapak fotoğrafının negatiflerinden biri eksiktir. Hayatını bu dergiye adamış olan Walter için üzerine düşen görevi yapma vakti gelmiştir. Kollarını sıvar, Cheryl'in de desteği ile kayıp olan negatifi bulmak için ünlü fotoğrafçı Sean O'Connell'ın peşine düşer ve birbirinden ilginç maceraların arasına dalar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Afişindeki motto'yu oldukça hoş bir şekilde anlatmayı başarmış bir eser. İnsana hayatında baş rolde kimin olduğunu hem eğlenceli, hem duygusal hem de heyecan verici bir şekilde hatırlatıyor.

Senaryodaki basitliğe rağmen ilginç bir şekilde sizi içine çekip sıkmadan izlettiriyor. Başarılı müzik seçimlerinin de buna katkısı göz ardı edilemez. Ayrıca doğal güzelliklerle de görsel bir şölen yaşatıyor.

Yatmadan önce rahatlamak için izlenilecek bir film.
İnto the Wild gibi bir havası var filmin. Bu yönüyle bizleri doğayla buluşturmayı başarıyor. Aklı hayallerinde saplı kalmış bir kişinin gerçekliğine gitme mücadelesinin anlatıldığı, bana göre biraz da fazla abartılan bir yapım. Kurgu ve senaryoda bir şeyler eksik kalsa da enfes doğa görüntüleri filmi bir nevi kurtarıyor, ama dediğim gibi işleniş biraz hızlı olmuş. Birdenbire başlayıp ne oldu demeden bitiyor. Ana mantıkla bakarsak insanın hayalleri için bir adım atması yeterli olduğunu gösteriyor bizlere. Çekinmek, başaramayacağımızı düşünmek aslında bizdeki var olan gerçekliğimizi söndürüyor. Şimdi çıkıp bir Türkiye vatandaşı olarak Everest'e tırmanacağım desek çoğu kişi gülüp geçer. İnanmak başarmanın yarısıdır. İsteyin elbet bir gün gerçekleştirirsiniz. En azından hayalleriniz için çabalamak bile ruhunuzu yüceltmeye yetecektir. Alışılagelmiş komedi ya da dramlardan değil The Secret Life of Walter Mitty. Sadece komedi olarak değerlendirilmesi mümkün değil bir kere. Dram ağırlıklı sağlam bir kurguya sahip. Ancak bu sağlam kurgusunu çok çok sonradan açığa çıkardığı için başlarda bocalamanıza sebebiyet verebiliyor. Konuyu toparlamak biraz güç. Anlaşılmasının geçliği, başlangıçtaki bir nebze kopukluktan, neyin ne olduğunu tam olarak verememesinden kaynaklanıyor. Onun haricinde o dalıp dalıp gitmeler filmin güzel olan o ağırlığını da alıp götürmüş. Bana kalırsa o kısımlardan sıyrılarak biraz daha dram ağırlıklı bir yapım olsaymış tadından yenmezdi gerçekten. Hafif kaçan o kısımlar haricinde filmi başarılı buldum. Genel olarak baktığımda ise konusu, kurgusu ve yapısıyla tam olarak ne ortaya koymak istediklerini çözememişler, böyle de bırakmışlar sanki. O nedenle sevdiğimi söyleyemem.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1JGZI7H[/mega]
[user]http://bit.ly/1N7u1qC[/user]
[upto]http://bit.ly/1EFrl2j[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL