Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Titanların Savaşı (2010) Clash of the Titans TÜRKÇE DUBLAJ DvdRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/tkT31A0.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Titanların Savaşı (2010) Clash of the Titans TÜRKÇE DUBLAJ DvdRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]708.0 MB[/boyut]

[hakkinda]Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaşta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (Ralph Fiennes)'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

1981 yılında çevrilen orjinal versiyonunu daha iyi bulsamda. Yeniden çevrimi için kötü diyemeyeceğim. Daha iyi bir iş ortaya çıkartılabilirdi. Ama izlediğiniz zaman pişman olacağınız bir yapım değil.
Fransız yönetmen Louis Leterrier'ın izlediğim tüm filmlerinde bunu görüyorum aslında "The Incredible Hulk", "Transporter 2" ve "Danny The Dog " vizyonda yapım şirketlerini memnun eden ama bir şeyleri bence eksik bırakan yapımlardı. Karakterlerini film içerisinde iyi çizemediğini düşünüyorum. Bazı yönetmenler var ki filmin ana karakterini adeta parlatıyorlar (Nolan'ın Kara Şovalye filminde Joker (Heath Ledger) karakterini, Elia Kazan'ın Rıhtımlar üzerinde filminde Terry (Marlon Brando) karakterini öne çıkartması) Ama Leterrier sırtını teknolojiye fazla dayıyor. Titanların Savaşı konu olarak büyük bir olanaklar zinciri sunuyordu. Leterrier'in buna ne kattığını merak ediyorum. Bence hiç bir şey katmamış. Yine de vazgeçilemiyor 2012 yılında ki devam filminde de filmin yönetmeni olarak karşımıza çıkacak.
Mitolojik bir hikayeyi ele alması filmi izlememdeki en büyük etkenlerden biriydi. Ne var ki mitoloji açısından hikayede eksiklikler vardı. Örneğin Perceus mutlu sonda başka biriyle ( filmi izlemeyenler için ismini söylemeyeyim ) evleniyor, kral oluyor. Zeus (babası ) da Perceus ' un üvey babasından intikam almak için onun kılığına girip annesi ile beraber olmuyor. Bu ayrı bir hikaye.

Öte yandan Zeus bende iyiden öte zaman zaman kötü bir imaj uyandırdı. Geçişler çok sertti. Filmin sonunu oldu bittiye getirmişler.

Görsel efektler ise çok çok iyiydi. Sırf görsel atmosfer için bile izlenir. Bence bir de mitolojinin hakkını verselerdi çok iyi bir film olurdu.
Fantastik Filmler Seven Biri Olarak 10 Puan Aldı Benden

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1LPh6I2[/mega]
[mail]http://bit.ly/1EFqFKi[/mail]
[user]http://bit.ly/1EEHiWe[/user]
[upto]http://bit.ly/1JEej1v[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL