Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tanrının Kitabı (2010) The Book of Eli TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/VXeGaf3.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Tanrının Kitabı (2010) The Book of Eli TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]689.3 MB[/boyut]

[hakkinda]Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ''From Hell'' (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.

Başrollerini ise Denzel Washington, Gary Oldman ve Mila Kunis'in paylaştığı '' The Book of Eli'' distopik bir gelecekte geçen Aksiyon/Gerilim türünde bir yapım. Filmde güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesi anlatılıyor.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Biraz beklentilerimin altında kalsa da görüntü,çekimler,efektler açısından beğendim.Denzel Washington'ın oyunculuğuna ise yorum yapmaya bile gerek yok.Din propagandası yapılmış diyen arkadaşlara da katılmadığımı belirtmek isterim.Filmi önce film olarak izlemek ,öyle değerlendirmek lazım.Verilen mesajların Filmi sinema sever gözü ile izlerseniz tarafsız bir yapım olduğunu; herhangi bir şeyin propagandasını yapmadığını göreceksiniz. Yakın dönemde çekilmiş en orjinal hikayelerden ve sonlardan birine sahip; takva sahibi bir adamın kendini adadığı bir görev peşinde hedefine ulaşma çabasını izliyorsunuz. Olayların da distopik bir zamanda geçiyor olması işleri içerisinden çıkılmaz bir hale soktuğu gibi insanlık için bu zor dönemde (daha önceleri de olduğu gibi) kutsaliyetlerin zamanla mucize yapıcı , kurtarıcı olarak göründüğüne ve insanın her zaman ve mekanda yine aç gözlü olduğuna tanık oluyorsunuz. Denzel hayranı olarak en düşük puan verdiğim filmi heralde. Felaket sonrası dünya iyi yansıtılmış ancak denzel a eşlik eden oyuncuların kötü olduğunu filmi kurtarmak abimizin omuzlarına kaldığını gördüm. Propaganda yok sonuçta adamlar hristiyan ve dünya bir gün yok olmanın eşiğine gelirse onu kendi dinlerinin kurtarabileceğini düşünmüşler. Farklı bir yaklaşım ama kötü değil. Film kötü değil izlenebilir lakin denzelın ortanın altında bir kaç filmlerinden olduğunu söyleyebilirim.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1OkqELD[/mega]
[mail]http://bit.ly/1Uyxkri[/mail]
[user]http://bit.ly/1Xtrfkg[/user]
[upto]http://bit.ly/1QfR0jh[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL