Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Takip: İstanbul (2012) Taken 2 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/8vs3qCF.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Takip: İstanbul (2012) Taken 2 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]4.67 GB[/boyut]

[hakkinda]Senaristliğini Luc Besson ve Robert Mark Kamen'in yaptığı aksiyon ve gerilim filmi ''Takip: İstanbul''un yönetmenliğini, Olivier Megaton üstlendi.

Filmin ilk serisinde Bryan Mills'in kızını kaçıran ve yine Mills tarafından öldürülen çete elemanlarından birinin babası, bu sefer de intikam almak için Neeson'ın İstanbul'da tatil yapan karısını kaçırır. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de olayın takipçisi olarak bunu yapanları yakalamaya çalışır.

Filmde, Liam Neeson'ın yanı sıra Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Serbedzija, Luke Grimes, John Gries ve Leland Orser rol alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Ben artık bu muhabbetlerden sıkıldım ya. Türkiye'de geçen bir filmde öncelikle benim vatanım nasıl tanıtılmış ona bakarım. İsterse film imdb'de 1 numara olsun umrumda değil, o film benim gözümde biter. Nikita'da da böyle olmuştu. Her yer sarıklı adamlarla doluydu.

Neden Türkiye yabancılara bu şekilde manipüle ediliyor anlamıyorum. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz, elhamdülillah Müslümanım ama insanların Müslüman olma gibi bir zorunluluğu yok. Bir ülkeyi kara çarşafla tanıtmak nedir Allah aşkına. Camilerimizi koyarsınız, ezanı koyarsınız anlarım. Ben camimle ezanımla utanacak bir adam değilim. Bu böyle arkadaş işinize geliyorsa. Zaten turistlerden sırf camilerimizi görmek için gelenler bile var. Kara çarşaf ise bana göre medeniyetsizliğin en büyük göstergesidir, örümcek kafalılıktır. Bu çarşaf yüzünden bize el-kaide diyorlar, Arap diyorlar, Terörist diyorlar, kadınları recm ediyorsunuz diyorlar. Yıllardır böyle bir ülke olmadığımızı ispatlamaya çalışıyorum yabancılara, kavga ediyorum onlarla. Kendini bilmez iki tane adam gelsin, yangına körükle gitsin. Ben istemiyorum böyle düşünceleri arkadaş. Ülkemin bu şekil tanıtılmasını sindiremiyorum.
" Ülkemizi kötü göstermiş " meselesine hiç girmeden;
tamamen sinematografik açıdan bir sürü saçmalık sıralayabilirim bu filmle ilgili.

Nerde ilk filmdeki heyecan fırtınası, kaliteli kurgu akışı, aksiyon sahneleri nerde bu film... Çeyrek kalitesinde bile değil.
Filmi izledim. Bir eleştirim var.

istanbulda varoş yerleri çekmişler. 131 murat polis arabalarımı kaldı. Türkiyeyi 1970 yıllarda gibi göstermişler ve kendi ülkelerinde lüks mekanları çekmişler.

Türkiyenin bu şekilde tanıtılması çok üzücü. Bu filmin yapımcılarını kınıyorum.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1JPSrni[/mega]
[user]http://bit.ly/1KLWGkG[/user]
[upto]http://bit.ly/1EC8Rzt[/upto]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL