Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) Men in Black 3 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/M3b8Q8h.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) Men in Black 3 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]7.60 GB[/boyut]

[hakkinda]''Siyah Giyen Adamlar'' (Men In Black) serisinin üçüncü filmi, Türkçe dublaj ve altyazılı seçenekleriyle üç boyutlu olarak bu hafta sinema salonlarında yerini alacak.

Barry Sonnenfeld'in yönettiği filmin başrollerini Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg ve Emma Thompson paylaşıyor.

Filmde, Ajan K (Tommy Lee Jones) 1969 yılında, zamanda geriye giden bir uzaylı tarafından öldürülür ve dünya bir tehlikenin içine atılır. Bu durumda Ajan J'nin (Will Smith) zamanda geriye yolculuk yaparak, cinayetin öncesine geri dönmesi ve Ajan K'nın genç hali (Josh Brolin) ile onu, dünyayı ve insanlığı kurtarmak için çalışması gerekmektedir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

erinin en eğlencelisiydi benim için. Sountrack'te de Pitbull - Back in Time ayrı bir tat kalmış 3 boyut anlamında gerçekten iyi ve bir o kadar da zevkli bir film. sıkılmadan sonuna kadar izleyebildiğimiz her filmi izlemeye değerdir. Beklentimin çok çok altında kalan bir film özellikle puanına bakacak olursam. Bu puanı kesinlikle hak ettiğini düşünmüyorum. Gayet güzel başladı fakat ortalara doğru artık rahatsız eden mantıksızlıklar göze çok çarpmaya başladı. Ben zor bitirdim, zamanını daha iyi filmlerle geçirmenizi öneririm.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1F9F1gs[/mega]
[user]http://bit.ly/1UmmCnJ[/user]
[upto]http://bit.ly/1EtRkti[/upto]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL