Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arkadaştan Öte (2011) Friends with Benefits TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/TnHhx0v.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Arkadaştan Öte (2011) Friends with Benefits TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]4.86 GB[/boyut]

[hakkinda]New York'ta faaliyet gösteren insan kaynakları yöneticisi Jamie, hatırı sayılır yetenek avcılığı becerilerini kullanarak Los Angeles'ta çalışan bir sanat yönetmeni olan Dylan'ı Büyük Elma'daki rüya gibi bir işi kabul etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini çabucak anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşamışlardır ki, ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanmaya hazırdır.

Dylan New York'a taşınmaya karar verdiğinde ve ikili düzenli olarak bir araya gelmeye başladıklarında, aşkın Hollywood filmleri tarafından pompalanan bir masal olduğuna dair ortak inançlarını paylaşıp eğlenirler. Böylece, leziz derecede seksi, kasıtlı olarak yetişkinlere yönelik bir deneye girişirler.
Başarılı, bağlanmamış ve bağlanma fikrine soğuk bakan bu iki iyi arkadaş, yeni araziler keşfedebilecek midir?[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Eğlendiriyor mu? Evet. O zaman olay bitmiştir. Böylesi filmlerden sinema adına bir şey beklemek zaten saçma olur.
Patlamış mısır ve kola ikilisine uygun düşen bir opsiyon.

Natalie Portman'ın başrolde olduğu No Strings Attached ile tema olarak birebir aynı olsa da şahsi kanaatim o filmden 1-2 puan daha yukarıda. Buradaki diyaloglar en azından keyifliydi. Klişeler fazla da olsa sıkmadan seyrettiriyor.
Başlarda No Strings Attached benzeri bir film izleyeceğimi sandım, hatta yarıda bırakmayı düşündüm. Ancak ilerleyen dakikalarda başka bir yöne direksiyon kırdı ve daha keyifli bir hal aldı. Aşırıya kaçan bir çıplaklık yok, bence aileyle de izlenebilir. Ders de veren bir film aslında. En güzel aşklar gerçekten de sağlam arkadaşlıklarla başlıyor. Herşeyine alıştığınız bir insandan da kolayca vazgeçemiyorsunuz.. Justin timberlake'nin oyunculuğunu beğeniyorum , bana gayet sempatik ve eğlenceli geliyor. Mila kunis zaten muhteşem bir güzelliğe sahip.Hikaye olarak biraz klişelerle dolu olsa da bence bu ikili için izlenebilir . 7.4

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1O1Iwuo[/mega]
[user]http://bit.ly/1PFxmvY[/user]
[upto]http://bit.ly/1LLQdaV[/upto]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL