Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uçuş (2012) Flight TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/2RtjUSS.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Uçuş (2012) Flight TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]6.99 GB[/boyut]

[hakkinda]Başarılı bir pilot Whip, düşmekte olan bir uçağı bütün pilotluk yeteneklerini kullanarak çok sıra dışı bir biçimde, en az hasarla yere indirmeyi başarır; mürettebatla birlikte uçaktaki pek çok insanın da hayatı kurtulur. Whip hastanede gözünü bir kahraman olarak açar ama kaza soruşturmasında hiç beklemediği bir ithamla karşılaşır. Raporlar kaptan pilotun uçuşa alkol alarak çıktığını göstermektedir. Bir yandan kurtardığı hayatlar, hiç kimsenin o uçağı kendisi gibi indiremeyeceğini söylerken bir yandan da hakkında açılan mahkeme ile uğraşmak durumundadır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future gibi filmlerin yönetmeninden gelmesi izlemek için yeterli bir sebep sanırım.
Üstüne bir de başrolde Denzel abimiz...
Biraz yaşlanmanın sonuçlarını bu filmde görüyor olabiliriz. Film biraz durağan. Yani Dram tarzında ilerleyen sonu biraz kestirebileceğimiz bir film. Uçağın düşüş sahnesi falan her ne kadar filmi hareketlendirse de bu değişmiyor. Ha bu durum kötü mü değil. Film gayet başarılı olmuş. Başından sonuna kadar kendini izlettiriyor. Denzel'ın Deja vu sunu bilen birisi olarak bu filmde onun gibi bir şey beklemeyin. Sonuç olarak türüne yakışan güzel bir film. Oscar için konuşulan filmler bir bir ülkemize uğramaya başladı. Denzel Washington ve Robert Zemeckis’in geri dönüşünü nitelendiren Flight filmi de bu filmlerden biri. Filmde ayrıca Don Cheadle ve John Goodman’da yer alıyor.

Film eleştirime ilk olarak aday olması kesin gözüyle bakılan Washington’un performansını değerlendirerek başlamak istiyorum. 2011′i filmsiz kapatan usta oyuncu süper bir dönüş yapmış ve sanırım en iyi erkek oyuncu dalında Bradley Cooper ile birlikte Daniel Day-Lewis’in en büyük rakibi konumunda.

Filmde John Goodman’ı çok beğendim keşke daha çok sahne alsa diye bekleyip durdum hatta çok başarılı bir performanstı. Aynı şekilde Don Cheadle da iyi bir performans ortaya koymuş sade ve iyi bir oyunculuk sergiledi bana göre.

Filmin konusuna gelecek olursak farklı ve içinde çelişkileri barındıran bir senaryoya sahip. Ana karakterimiz herkes tarafından kahraman olarak kabul edilen ama dibine kadar alkol uyuşturucu ve sigara batağına batmış hayatı yalan üzerine kurulu bir adam. Ama tüm bunlar onun çok iyi bir pilot olduğu ve bir çok kişinin hayatını kurtardığı gerçeğini değiştirmiyor. İşte senaryoyu bu denli iyi yapan ve en iyi özgün senaryo adayı olma ihtimalini barındıran ana neden ise bu.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1Kmtj9Q[/mega]
[user]http://bit.ly/1X2jZLY[/user]
[upto]http://bit.ly/1KVwxvu[/upto]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL