Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şansa Bak (2011) 50/50 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/lCoSehV.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Şansa Bak (2011) 50/50 TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]5.62 GB[/boyut]

[hakkinda]Kanser olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız, zamanla hangi süreçleri yaşardınız? Öğrenince şoke olmak, sonrasında durumu inkar etmek, kansere karşı savaş ilan etmek ve en sonunda kabul etmek? Peki ya bilimsel olarak yüzde 50 yaşama şansınız varsa? Buyrun, cevaplar için sizi başrollerinde Joseph Gordon-Levitt ve Seth Rogen'nın olduğu 50/50 filmine alalım.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Böylesi hayatın gerçekliğine dair filmlere bayılıyorum. Evet zerre kadar heyecana sahip olmayan göşterişsiz yapımlar oldukları kesin. Ama bir çok sükseli filmden daha çok keyif veriyor bana. Bu da onlardan bir tanesiydi diyebilirim.

Bol acıtasyonun yapıldığı ağlak bir drama olmamasının yanında kahkalarca güldüren bir komedi de değil.
Dengeyi iyi ayarlayabildikleri hoş bir seyirlik çıkmış ortaya, gayet de yalın ve samimi bir sunum eşliğinde...
Hayatınızın kıyısından köşesinden bir kanser hastalığına yakalanmış ve onunla mücadele eden bir tanıdığınız olduysa bu filmin ne kadar gerçeğe yakın olduğunu daha iyi anlarsınız.

Öyle bir b.ktan(özür dilerim ama en iyi izah eden kelimedir durumu) şeydir ki "iyileşeceksin, herşey düzelecek" gibi teselli sözleri bir süre sonra incitmeye, "anı yaşa, boşver be oğlum" gibi aldırmama halleri ise onu boğmaya başlayacaktır. İnce bir çizgidir onunla temas edebilmek, onu anlıyormuş gibi yapmayıp anlamaya çalışmak, işte tamda bu yönü ile müthiş bir anlatım buldum.

Hastalığın evrelerindense çevresi ile iletişiminin üzerinde durması gayet etkileyici kılmış filmi. Ve gerçekten "Hayatın en içinden."
50/50, oldukça değişik bir film. Biraz filmdeki Seth Rogen kafasında olsa da filmin diğer kalanı da bir o kadar da dramatik. Yani film hem bazı yerlerde güldürüyor, bazı yerlerde üzüyor. Bu yüzden filmin türüne dramedi diyebiliriz. İkisini de iyi dengelemişler hem de. Bu yüzden ortaya keyifli bir film çıkmış. Bu film fazla rağbet gören bir gişe filmi değil. Ek seçenek gibi görülen ve genellikle gişe filmlerinden daha çok keyif veren türden sayılır. Filmin konusunda kanser olan bir adamın yaşadıkları anlatılıyor. Aslında bu adam da hiç sigara-alkol gibi maddeler kullanmadığı için ender görülen bir cinsten kanser türü bu. Filmin burası ve bazı yerleri de biraz dramatik.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide2]
[mega]http://bit.ly/1NG5Ocs[/mega]
[user]http://bit.ly/1O0gkIz[/user]
[upto]http://bit.ly/1UkmN2W[/upto]
[/hide2]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL