Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Görevimiz Tehlike 4 (2011) Mission: Impossible - Ghost Protocol TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/qgX5cyz.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Görevimiz Tehlike 4 (2011) Mission: Impossible - Ghost Protocol TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]4.37 GB[/boyut]

[hakkinda]Tom Cruise, Ethan Hunt rolüyle geri dönüyor.

Çekimleri Prag, Moskova, Vancouver ve Dubai'de yapılan ve dünyanın en yüksek binası olan Dubai'deki Burj Khalifa / Burç Halife'yi de ziyaret edeceğimiz bu filmde, işler daha da sarpa saracak. Oscar ödüllü yönetmen Brad Bird'in çektiği filmde Tom Cruise'a, yanındaki genç ajan rolünde Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway ve Ving Rhames gibi isimler eşlik ediyor.

Bir bombalama olayının tüm IMF takımına yıkılmaya çalışılmasının ardından, Ethan Hunt ve ekibi sıra dışı bir göreve çıkıyor. Tehlike hiç bu kadar yüksek, aksiyon hiç bu kadar hararetli, Görev hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı! [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

arkadaş anlamadım sey mission impossibleden beklenecek seyler bol aksiyondur -gerilimdir arkadaslar ise akıl oyunları ve ya sonunda düşündüren bir film falan bekliyolardı sanırım.. görevimiz tehlike izliyosan arkadas filmden bekliyeceğin sey belli tom cruıse ımkansız bir görevi gerceklestirecek aklınızın almayacagı sekilde gerceklesecek çünkü imkansız mantık arayan arkadaslara diyorum..ben sinemaya giderken karsıma kült film cıkacak diye gitmiyorum eglenmeye-güzel vakit gecirmeye bakıyorum saten filme gitmeden önce film hakkında belli bir bilgiye sahip oluyorum onun için bence bu film gayet kendi türüne göre basarılı.. Tam sinemalık bir piyasa filmi. Bu tabiri kullanırken kötüleme maksadında değilim tabii. Böylesi bir film beklediğimden ötürü sinemada izlemek istedik ve şahsen beklediğimi de aldım diyebilirim.

Kaliteli isimleri barındıran geniş oyuncu kadrosu ortalama performans çıkarmış.
Öyle aman aman bir senaryo ve kurgu birlikteliği olmamasına rağmen muazzam görselliği ve yüksek temposu filmi kurtarmış ve seyri güzel hale getirmiş.
Süre olarak biraz daha makul olabilirdi sanırım‚ gereksiz yere uzatılan sahneler yok değil hani. İkinci yarının heyecanı nispeten düşüktü.
Hem serinin hem de yılın en iyi aksiyon filmi diyebilirim. Mutlaka aksiyon seviyorsanız bu filmi es geçmemelisiniz. Tavsiye ederim.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide2]
[mega]http://bit.ly/1UXNn3U[/mega]
[user]http://bit.ly/1EajFEP[/user]
[upto]http://bit.ly/1hx6dRA[/upto]
[/hide2]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL