Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Assassin’s Creed Liberation HD - [SKIDROW] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: 5OmuBz8.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Assassin’s Creed Liberation HD - [SKIDROW] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:2.85 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
İlk kötü yan olarak hikayeden başlayayım. Assassin’s Creed: Liberation kesinlikle serinin ana oyunlarıyla boy ölçüşemeyecek bir hikayeye sahip. Ana karakterimiz Aveline ile kölelerin kahramanı olarak mücadele veriyoruz. Ancak hikaye ve karakterler kötü işlendiği için ne köleler, ne karakterler, ne de hikayenin neresinde olduğunuz umurunuzda oluyor. Çok ender anlar dışında hikayeyi pek önemsemiyorsunuz. Bunun üstüne bir de vasat ara sahneler eklenince hikayenin durumu içler acısı hale geliyor.

Ağır olarak eleştirdiğim hikaye eksikliği oyunun Vita versiyonunda ve HD halinde düzeltilmesi imkansıza yakın olan bir durum. Düzeltebilecekleri tek yer kötü ara sahnelerdi, ama onlar da olduğu gibi yerlerini koruyorlar.

“Hikayeden Bahset Bana”

Hikaye ile paralel olan bir başka eksiklik de görevler. Assassin’s Creed: Liberation’ın görevleri maalesef vasatı geçemiyor. Sıkıcı bir diyaloğa girip koşturduktan sonra başka bir sıkıcı diyalogla karşılaşıp geri dönmeniz istendiğinde tekrar sıkıcı bir diyaloğa gireceğinizi bilmenizin neresi eğlenceli olabilir ki. Üstelik bu durum sadece bir kere değil pek çok defa yaşanıyor. Oyunun birçok yerinde baltamı ana hikaye uğruna kullanmayı özlediğimi itiraf edebilirim.

Bu sıkıcı görevlerin bir başka sebebi de oyundaki personalar. Persona bürünebileceğiniz kimlikler demek oluyor ve Aveline’in üç adet personası var. Bunlar hanımefendi, suikastçı ve köle personalarından oluşuyor. Hepsinin de kendine özgü avantajı ve dezavantajı var. Hanımefendi halinize bürünmüşken yanınızda çok az silah bulunuyor ve tırmanmayı bırakın hızlı bile koşamıyorsunuz. En sıkıcı persona da zaten bu. Köle halininse suikastçı persona’sından farkı biraz daha az silahınızın olması. O zaman neden bu iki persona’yı kullanalım diyecek olursanız da cevabım belirli yerlere girmek için olur. Şahsen ben bu personaları sadece hikaye gereği kullandım, kullanmak zorunda bırakıldım. Köle persona’sı için hadi neyse diyebilirim, ancak hanımefendi persona’sı cidden işkence ve oyunun sizi bu haldeyken koşmaya zorlaması da başka bir gariplik. Son olarak personaları değiştirmenin tek yolunun belirli yerlerdeki kabinlere gitmek olduğunu söyleyerek bombayı bırakıyorum.

Assassin’s Creed: Liberation HD’de en azından bu elemente bir akıcılık getirilmesini beklerdim. Mesela tek tuşla hanımefendi kıyafetinizi yırtıp köle persona’sına geçmek güzel bir yenilik olurdu. Fakat geliştirici ekip personaları olduğu gibi bırakmış.

Biraz da Assassin’s Creed: Liberation HD’nin iyi yanlarından bahsedelim. Oyunun PS Vita versiyonunda birçok oynanış hatasından şikayetçiydim. İstediğim yere atlayamamak, dövüşlerdeki animasyon hataları ve counter sisteminin düzgün çalışmaması gibi birçok sorun yeni versiyonda düzeltilmiş durumda. En azından Assassin’s Creed’i Assassin’s Creed yapan asıl öğelerden birkaçının düzeltilmesi iyiye işaret. Fakat bu, oyundaki Vita’lığı hissetmediğimiz anlamına da gelmiyor. Örnek olarak oyunda ana hikaye dışında yapacak pek kayda değer şey yok ve haritalar da kötü tasarlanmış.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: N5LSFsm.jpg]

[Resim: cTjdxi4.jpg]

[Resim: 5Sk15Q3.jpg]




Videolu kurulum için -->TIKLA<--

[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 (32/64bit sürümleri)
İşlemci: Intel Core i3 [email protected] GHz ya da AMD Phenom 2 X4 [email protected]
Bellek: 2 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce 8800GT veya AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM ve Shader Model 4.0)
Sabit Disk: 3500 MB kullanılabilir alan
Ses Kartı: son sürücüleri ile DirectX Uyumlu Ses Kartı

[dosyaid]2228[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Teşekkürler Gülümseme
iyi oyunlar bende indiriyorum bir bakıcam
ben indirdim oyun süper eline sağlık
iyi oyunlar
Oyun Çok İyimiş Mod Falanmı Ona Göre İndircem
hyr oyunun kendisi
Indirp Oynaya Biliyormuyun Yoksa Ac4 demi olmali ?
(26.01.2014 23:21)BaKu*GaMeS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Indirp Oynaya Biliyormuyun Yoksa Ac4 demi olmali ?
Kendi başına bi oyun ac4e gerek yok.
sağolun
Sayfalar: 1 2
Referans URL