Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Papa ou maman (2015) Bu Nasıl Boşanma TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/RAefAP7.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Papa ou maman (2015) Bu Nasıl Boşanma TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]702.1 MB[/boyut]

[hakkinda]yi birer kariyer sahibi olan Florence ve Vincent Lorey çifti, boşanmaya ve kendi hayatlarını yaşamaya karar verirler. Ancak her ikisi de çocukların velayetini alma konusunda niyetli değildir[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

son zamanlarda hiçbir beklentim olmadan izleyipte bu kadar güldüğüm başka bir film yoktur sanırım.komedi filmi biraz güleyim dediğim filmlerde hiç bu kadar gülmemiştim.tabi sizin espri anlayışınızda önemli ama bilmiyorum ben çok beğendim.çocuklarının velayetini üzerine almak istemeyen bir anne ile babanın çocuklarını kendilerinden soğutmak için tabiri caizse çocuklarına yaptıkları işkenceyi konu alan güzel bir komedi ve aile filmi. çok güzel aile filmiydi aile-komedi-romantik-dram sevenler izleyebilir konusu çok hoşuma gitti sıkılmadan izledim 80 dakika sürüyor zaten senaryo-kurgu iyi oyuncular ve oyunculuklar güzel en iyi oynayan benim için Marina Fois oldu arada yapılan espiriler iyiydi gece izledim bazı sahnelerde gülmekten nefesim kesildi. 8/10 Orijinal Adı : Papa ou Maman ( anne yada baba )

Nedense orijinal adına uygun olmadan yine Özgün bir isim konulmuş . Film oldukça güzeldi " yok artık " dedirten cinsten . Mükemmel keyifli zaman geçirmek için izlenir . Tavsiye ederim .

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide2]
[mega]http://bit.ly/1MKDvcn[/mega]
[upto]http://bit.ly/1JKwwyl[/upto]
[/hide2]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL