Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gece Takibi (2015) Run All Night TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Mega İle İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/YZnCuNp.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Gece Takibi (2015) Run All Night TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Tek Link Mega İle İndir[/dosyadi]

[boyut]1,4 GB[/boyut]

[hakkinda]Artık eski formunda olmayan ve Gece Takibi yaşlanmış bir tetikçi, acımasız eski patronu tarafından bir Gece Takibi göreve zorlanır. Patronun garip oğlunu ve ailesini korumayı zorla da olsa tetikçi kabul eder. Filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra üstlenitken, senaryosu ise Brad Ingelsby'ye ait. Filmin yıldız oyuncu kadrosunda ise Genesis Rodriguez, Liam Neeson, Joel Kinnaman, Ed Harris ve Vincent D'Onofrio yer alıyor[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Klişelerden kurulu bir film olsa da, bir sonraki sahnede ne olacağını tahmin etmek çok kolay olsa da yine de temposu gayet yerinde, izleyiciyi sıkmayan bir film olmuş. Adamın bütün filmlerine taken tarzı filmler deyip duruyorlar.Dram,romantik vs.. tarzı filmlerde oynasa bu seferde sıkıcı olmuş,yakışmamış,çıtayı aşağı çekmiş vs.. tarzı kötülemeler gelecek.Yaw adam 10 numara sürükleyici aksiyon filmleri yapıyor gene yaranamıyor.Bu mantıkla bakarsak hızlı ve öfkeli serisi çekilmesin,aman gene arabalarla kovalamaca var diyelim,jet li izlemeyelim aman gene kavga edicek,rocky izlemeyelim aman gene boks yapacak diyelim.Soluksuz izlediğimiz stallone,arnold,jackie chan,van damme,al pacino,robert deniro ve daha niceleri dedem yaşında ama hala film yapsalarda izlesek diyoruz.Bizde 50 yaşını geçen aktörler dizilerde çaycılık yapıyor,taklit yarışmalarında jürilik yapıyor.Anca rüyalarımızda yanlarına yaklaşacağımız aktörler türkiyede film çekiyor gene itin kıçına sokuyoruz.Yaw ne nankör milletiz.Yukarı tırmanamayız ama tırmananıda aşağı çekmeye çalışırız.Burda en ünlü aktörleri bile oyunculuğu bilmiyor diye kötüleyenler var.Çıksın bir kürsüye 50 kişiye karşı konuşmayı beceremez kemküm eder.Dünyanın herhangi bir ülkesine git belki isim olarak liam neeson ı hatırlamaz ama taken filmi dedinmi hatırlar.Aynı yerlerde birde gelmiş geçmiş enbüyük hasılatlı türk filmlerini sorun ( recep ivedik,düğün dernek,fetih1453 vs. ) kaç kişi bilecek.Bırakın bukadar eleştiriyi.izleyin keyif alın.Beğenmediğiniz Hoolywood film çevirmese ne izleyeceksiniz bilmem.
Liam Neeson'u 99 yaşına kadar kullanmayı Düşünen Hollywood'a sesleniyorum . Adam artık yaşladı bir huzur verinde Adamcağız dinlensin Gülümseme Taken serisi bitti ama intikamların ardı arkası bitmedi , Bruce Willis , Sylvester Stallone 'yi Kahraman bilirdik ama Liam hepsinin papuçunu dama Attı Açık Ağızlı Gülümseme bu adamın etinden Sütünden ve yününden faydalan sinema endüstrisi damızlığa ayırsanız iyi olur çünkü eti kartlaştı artık yenmez bu .

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[mega]http://bit.ly/1CzWgvm[/mega]
[mail]https://binbox.io/pDVQ2[/mail]
[user]https://binbox.io/I5vJo[/user]
[upto]https://binbox.io/ikC4A[/upto]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL