Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dick Ve Jane İşbaşında (2005) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/MaFIB5d.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Dick Ve Jane İşbaşında (2005) Fun with Dick and Jane TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]686 MB[/boyut]

[hakkinda]Dick Harper (Jim Carrey) çalıştığı şirketin iletişimden Fun with Dick and Jane sorumlu başkan yardımcılığı görevine atandığı gün şirket iflas edince tüm ev ve iş hayatı altüst olur ve bunlarla başa çıkmak için hiç bilmediği yöntemler denemeye başlar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Fun with Dick and Jane Geçen gün tv de yayınlanan Babamın penguenlerini izleyince Jim carrey i özlediğimi fark ettim. Son dönemde iyi filmlerde oynamış olmasına rağmen. Onu hep farklı rollerde izledik. Genelde komedi filmlerinde oynadıgı düşünülsede. Tabi ki bu film de bir komedi. Aslında komedi suç türünde bir film. Tekrardan filmi izlemek bana büyük keyif verdi. Bilgisayarımda çok şükür ki saklamışım.Çok popüler bir film değil malesef. Konunun çok iyi oldugunu düşünüyorum ve bünyesindeki türleri de iyi yansıttıgını düşünüyorum. Vermiş oldugu mesajın da iyi oldugunu düşünüyorum. Dürüst oldular ve her şeylerini kaybettiler.Ve sonunda sisteme karşı çıktılar. Maceları ve olaylar çok iyiydi. Hatta aylar sonra iş görüşmesine giderken ve akabinde gelişen olaylar çok komikti. Ben suç ve komedi türünü iyi bir şekilde harmanladıklarını düşünüyorum. Tavsiye ederim. 10/ 8.0 Amerikanın günümüzde daha sık yaşanan bir sorununu komedi ve dramla gündeme getirmesi ve insanları bir taraftan güldürürken diğer taraftan kendi kariyerinide düşünmeye iten bir film.
Artık bir efsanenin daha gün batımına geliyoruz bir Carrey hayranı olarak üzülerek söylüyorum, Jim Carrey'i eski fimlerinde tekrar tekrar keşfetmekten mutluluk duyuyorum ve usta sanatçının önünde saygıyla eğliyorum.
Bana göre Jim Carrey'nin saklı hazinelerinden birisidir bu film her ne kadar diğer filmleri kadar göz önünde bulunmasada, değerini kaybedince anlamak sözünü her zaman sevmişimdir günümüzde ne yazık ki komedinin ana mizahi gücü olan mimikler ve yüz ifadelerinden mahrumuz bel altı espriler izleyiciye giden en kestirme ve basit yol.
müzikler ve jim carrey nin mimikleri müthişti çoğu sahne baya bi güldürdü . Akış da baya bi iyiydi hiç sıkılmadan izleyeceksiniz senaryoda beklediğimden iyi çıktı jim carrey başta dediğim gibi harikaydı bayılıyorum o adama ya puanım 7.2

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1cRM3OH[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1eaB30A[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL