Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Demir Dev (1999) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Animasyon Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/L2g4bUJ.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Demir Dev (1999) The Iron Giant TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Nostaljik Animasyon Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]671 MB[/boyut]

[hakkinda]Ufukta dev birşey var. Hogarth Hughes, yıldızlardan dünyaya düşmüş kocaman bir robotu kurtaran küçük bir çocuktur. Şimdi Hogarth'ın çok büyük bir arkadaşı ve daha da büyük bir problemi vardır: Böylesine uzun boylu ve çelik yemeyi seven (özellikle de eski arabaları) bir devi nasıl sır olarak saklayacaktır? İşler, meraklı bir hükümet ajanının, 'yabancı istilacıyı' araştırmak için şehre gelmesi ve Amerikan kara, hava ve deniz kuvvetlerinin devi yok etmekle görevlendirilmesiyle daha da zorlaşır. Sonuç: Kısmen metal, kısmen sihir, kısmen duygudan oluşan inanılmaz bir hikaye.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Son olarak Görevimiz Tehlikenin dördüncü filminde yönetmen koltuğuna oturarak aksiyona geçiş yapan, İnanılmaz Aile gibi bir animasyon başyapıtı çıkarmış Brad Bird'in ilk uzun metrajı olan Demir dev aslında Spielbergin çocuklara yönelik çektiği ve büyük bir fenomene dönüşen E.T. nin animasyon dünyasına farklı bir yansımasından başka birşey değil. Genel olarak sıcak ve eğlenceli ilerleyen eserimiz yeteri kadar ilginç yan karakterin olmamasının cezasını tempo sorunlarıyla yaşıyor ama finali göz yaşartacak kadar duygusal olunca, her zaman sıcak bir gülümsemeyle hatırlayacağınız başarılı bir animasyon olarak nihayete eriyor.
10/7
küçükken de anneannemle izlediğimde ağlardım ve çok beğendiğimi söylerdim. az önce tekrar izledim ve yine çok ağladım. Çok sürekleyici ve çok anlamlı bir animasyon filmi. İzlenmesi gereken filmler arasında. Mükemmel bir animasyon filmi. İnsanoğlunun içinde ki bencilliği ve acımasızlığı yüzünüze vurunca utanıyorsunuz. Seslendirmeler ve çizimler oldukça iyiydi bir çizgi film değil de bir film izliyormuşum hissine kapıldım resmen. En çok güldüğüm sahnelerden biri başlarda ki atom bombasından nasıl korunacağınızı anlattığı bölümdü, daha girişte savaş karşıtı bir yapım olduğunu belli ediyor yani. Bu arada her ne kadar animasyon olsa da çocuklara has bir animasyon olduğu söylenemez, kesinlikle ve özellikle büyükler izlemeli.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1FaMSc3[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1MLdTt1[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Çocukluğumda çok sevdiğim bir çizgifilm di görünce hemen indirdim. Çok teşekkürler.
teşşürlerrrrrrrrrrr
Referans URL