Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dikkat Bebek Var (2012) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/D6POCUY.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Dikkat Bebek Var (2012) What to Expect When You're Expecting TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]686 MB [/boyut]

[hakkinda]Henüz bir aylık evli olan Jules, TV fitness gurusu ve dans yıldızı Evan bir hamileliğin ünlü yıldızların hayatı için pek de kolay olmadığını anlamak üzeredir. Bebeklere bayılan yazar What to Expect When You're Expecting Wendy kendi vücudunu hormonlar ele geçirince, kendi annelik öğütlerinin o kadar da mantıklı olmadığını kabul etmek zorunda kalır...

Bu arada Wendy'nin kocası, Gary, kendi rakibi süper-baba Skyler-ki çok daha genç bir yaşta ikiz babası olacaktır- gibi olmamak için bir iç savaş vermektedir. Fotografçı Holly What to Expect When You're Expecting ise bir evlat edinebilmek için dünyayı gezmeye hazırlanmaktadır ancak kocası Alex o kadar da emin değildir, panik olmuştur ve bu yüzden çareyi kendi yeni baba olmuş arkadaşlarında aramaktadır.

Ve rakip yemek kamyonu şefleri Rosie ve Marco sürpriz bir soruyla karşı karşıya kalırlar: ilk çocuğunuz ilk randevunuzdan önce gelirse ne yaparsınız? [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Bir Bebeğin insanların hayatı üzerindeki etkileri nasıl olur ? Film genel anlamıyla ortalamanın üstüne çıkamadı ama öyle bir sahne vardı ki çok etkilendim. Jennifer Lopezin evlatlık çocugunu ilk kucagına aldıgı ve sarıldıgı sahne mükemmeldi ve duygusal anlar yaşmama için tek bir sahnesi de yeterli oldu. Film bir bebeğin çiftlerin üzerindeki etkilerini hem fiziksel açıdan hem pskolojik açısan hem sosyolojik açıdan eş zamanlı olarak işliyor. İyi bir şekilde işliyor gerçi ama benim beklentilerimin altında kalmasının sebebi sanırım iyi oyuncu kadrosu ve daha çok komik sahne beklememden dolayı oldu sanırım. Fragmanı izleyince farklı bir beklenti oluştu bende. Filmdeki çiftlerin her biri farklı bir karaktere bürünmüş.Bu sayede farklı hayatların yaşadığı tecrüberli farlı bir şekilde sunuyor film bize.Yer yer güldürüyor yer yer dram yaşatıyor fakat yer yer de sıkıyor film. Film başlangıç olarak çok iyi değil ama güzel bir final yapıyor. Genel anlamda ortalama bir film. 10/ 5.5 Tam bir aile komedisi..
Özellikle de bebek bekleyen çiftlerin mutlaka izlemesi gereken bir yapım Gülümseme Çok sıcak çok içten bir senaryosu var bide buna komedi eklenince film kendini izlettiriyor zaten. Oyuncu kadrosunu tartışmaya gerek yok sanırım. Daha ne olsun!
Performansını en çok beğendiğim oyuncu Elizabeth Banks oldu. Baya bi güldürdü beni diyebilirim. Cameron Diaz ve Jennifer Lopez'de çok başarılıydı.
Tavsiye ederim. 10/7
Çok eğlenceli ve güzel bir filmdi. Sadece hamile kadınlar olarak değil de bir konu hakkında insanların o konuya bakış açısındaki farklılıklar nasıl olabiliri izledim. Oyuncular,sahneler, eğlence. Beklediğimden güzeldi. Tavsiye ederim.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1QUrgYj[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1G0lkqx[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL