Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beat the Drum (2003) Davulun Sesi TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/wgDmjH8.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Beat the Drum (2003) Davulun Sesi TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]1.1 GB[/boyut]

[hakkinda]Genç Musa, KwaZulu Natal köyünü gizemli bir salgın hastalığın vurması sonucu yetim kalır. Johannesburg’a büyükannesine yardım etmek için babasından kalan son miras olan davuluyla birlikte yola çıkar. Bu yolculuk onu, kent yaşamının çıplak gerçekliğiyle yüz yüze bırakır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Musa, daha küçücük bir çocuk! Afrika'daki laneti (AIDS) halka anlatmayı başarıyor. Şehre tek başına gidip yaşamayı başarıyor ve en önemlisi de dürüstlüğünü kaybetmiyor o kocaman şehirde küçücük boyuyla. ve evet Tanrı, Musa'yı o şehre gönderiyor aslında! Milyonlarca çocuğun annesiz, babasız kalmasına neden olan bu lanetin film karesi olarak en iyi anlatımı gerçekten. izlenmeli ve hatta D&R'a gidip 5 tl verip alınıp izlenmeli, indirmek yerine! ..Ülkedeki herkes AIDS'ten ölürken, geleneklerine bağlı Güney Afrikalılar bunun bir hastalık değil kötü ruhların insanlara yaşattığı bir lanet olduğuna inanıyorlar. Fakat ölüm sebeplerinin lanet değil AIDS olduğunu onlara gösteren ise 10 yaşındaki küçük bir çocuk oluyor... Güney Afrika'nın doyumsuz manzaralarıyla bezenmiş bu enfes filmi mutlaka seyredin derim. 10/8 Sözlerden ziyade, bakışlarla, oyunculukla anlatılan ender filmlerden birisi. Bazı durumlar vardır ki içinde bulunduğun ne desen çaresiz kalır, eksik kalır. Hep yarımca dökülür kelimeler..
Lanetli olduğu düşünülerek dışlanan bir çocuk annesinden sonra babasını da kaybeder ve kendini " artık erkek oldum " diye umutlandırarak büyük şehre gitmek için yola çıkar. Orada hem geçim mücadelesi verecek hem de amcasını arayıp bulacaktır. Fakat o kadar küçüktür ki dünyası ve o kadar saftır ki kalbi şehrin kötülüklerine bir türlü akıl erdiremez ve kendince kafa tutar bu kötülüklere. Daha insanı ölümle yüzyüze getiren AIDS'in anlamını bile bilmeyen bu çocuk hayatta nasıl kalacaktır?
Son derece anlamlı ve insanı insan olmanın bilincine vardırtan bir film. Mutlaka izleyin.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1HbiZP2[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1AQWmhU[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL