Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cesur (2012) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Macera Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/KGHUV1m.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Cesur (2012) Brave TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Macera Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]694 MB[/boyut]

[hakkinda]İskoçya’nın dağlık bölgelerinde en eski zamanlardan beri destansı savaşların hikâyeleri ve mistik efsaneler kuşaktan kuşağa aktarılır. ‘Cesur’ (Brave) ile birlikte bu geleneğe bir başkası daha ekleniyor: Cesur Merida (Kelly Macdonald’ın sesiyle) geleneklere, kadere ve en acımasız canavarlara meydan okuyor.

Çok yetenekli bir okçu olan Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un aceleci kızlarıdır. Kendi hayat yolunu kendi çizmeye kararlı olan Merinda, ülkenin şamatacı lordlarına ait olan asırlık bir geleneğe karşı çıkar: Heybetli Lord MacGuffin (Kevin McKidd’in sesiyle), huysuz Lord Macintosh ve aksi Lord Dingwall.Merida’nın hareketleri farkında olmadan krallık içerisinde kaos ve öfke yaratır. Garip Bilge Kadın’a başvurduğunda ise uğursuz bir dilek onu beklemektedir. Merinda peşindeki tehlikeli güçleri keşfederken çok geç olmadan o korkunç laneti bozmaya çalışır ve gerçek cesaretin ne olduğunu anlar.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Çok güzel başlamıştı aslında film. Merida atını koşturur, kayalara tırmanır, ateş suyundan içerken ben de onunla birlikte huzur bulmuştum. Hala da o sahneler içime huzur veriyor. Film ilk yarı boyunca böyle güzelce devam etti ama cadının evine gittiği sahneden sonra filmi tatsızlık sardı. Tatsızlığa tamam diyebilirim ama konu, duygu oradan sonra kedine dolandı, iyi işlenemedi. Atmosfer olarak karakterler olarak çok sıcak bir film olduğunu söyleyebilirim. Ancak anlatış çok yüzeysel kalmış, pek derine inilememiş. Apar topar noktalanmış. Pixar filmlerinde hiçbir zaman kusur bulamayacağımı düşünüyordum. Bu film bunu bozmuş. Açık ara en kötü Pixar filmi olmayı hakkıyla elde etmiş. Film başlamadan önce oynayan kısa filmi izlediğimde. Bu heriflerin aklına neler geliyo böyle diye düşünmüştüm. Sanırım o kısa film La Luna ile Cesur yer değiştirmeliydi. Ondan daha iyi bir film çıkardı Bir ara ismini çok fazla duyduğumdan dolayı listeme eklemiştim sonunda izleme fırsatı buldum. Bilmiyorum ben mi beklentiyi yüksek tuttum ama Cesur'a göre yüzlerce iyi animasyon sayabilirim. Normalde Walt Disney adı altında olan her animasyon sevgi dolu, derin duygular içerir bu öyle olmamış çok sıradan oldu bitti gibiydi. Beni önceki izlediğim animasyonlar kadar içine almadı. Son olarak eklemek istediğim Türkçe dublaj izlememe rağmen seslendirmeleri beğendim, o açıdan teredütünüz olmasın en azından. Orta halli bir animasyon, iyi seyirler. 10/6 Pixar'dan gayet tadında yapılmış bir animasyon..Animasyon filmlerinin her birini izlemek bana farklı bir keyif veriyor..Bambaşka dünyalara renkli yolculuklar..Bu filmi de severek izledim..Sıcak ve samimiydi..Tiplemeler,çizimler ve görsellik oldukça başarılı..Özellikle cesur ve bir o kadar sevimli Merida'nın o kızıl saçları harikaydı!Ailece izleyebileceğiniz hoş bir animasyon..İyi seyirler..

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1IfximV[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1ddJmaQ[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL