Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Daima Lilya (2002) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/yDCpmzv.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Daima Lilya (2002) Lilja 4-ever TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]692 MB[/boyut]

[hakkinda]Sovyetler Birliği varoşlarında teyzesi ile birlikte yaşayan Lilya henüz 16 yaşındadır. Annesi Lilya'yı terkederekortadan kaybolmuştur. Lilya bir Andrei isimli İsveçli bir gence aşık olur ve onunla birlikte kaçmaya karar verir. Yaşamını düzene sokmak ve mutlu bir hayat sürmek için bambaşka bir ülkeye gelen Lilya burada eski yaşamını mumla arayacaktır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Terk edenler ve geride kalanlar….Bize yapılan yanlışı biz de başkasına mı yapmak zorundayız? Kimse çok masum değil şu hayatta ...Dostumuza, sevenlerimize sımsıkı sarılmak yerine, bencilliğimizin kurbanı oluyoruz. Ders verici,etkileyici bir filmdi.10/7 Daima Lilya,başından sonuna kadar boğazınız da düğümlere sebep olacak kadar dramatik yapıya sahip bir film..Terkedilmişlik,sevgisizlik ve üstüne eklenen yoksulluk sonucunda hayatının baharında ki bir genç kızın seks köleliğine sürüklenişi..Birçok sahnesinde derin derin nefes alarak izledim..Çok sert ve gerçekçi olmasıyla psikolojik olarak da vurucu..Filmi izlerken hayattan ve insanlardan soğuyorsunuz,peş peşe küfür bile sıralayabilirsiniz..Ruhunuza,bedeninize büyük bir ağırlık, karamsarlık,mutsuzluk çöküyor..Hala bile düşündüğümde beni rahatsız eden özellikte bir film..Çok üzücü ve etkileyiciydi.. İsveçli bir yönetmen tarafından Rusça çekilmiş başarılı bir film. Anlattığı çok şey var. Çarpık aile düzeni, kapitalist sistem, kadın mevzusu, toplum düzeni, siyaset sistemi vs. ABD'de ele geçirdiği bir koz sayesinde annesi kaçan ve ortalıkta aç-sefil kalıp daha sonra seks çetelerine ''köle'' olan Lilya'nın trajik hikayesidir. Anne tarafından yediği amansız tokat, sahte bir aşk ile bir defa daha patlar yüzünde. Tüm çıkmazların asıl sebebi olan kapitalist sistem zaten tüm güzellikleri ''hiç'' etmekte çok mahirdir. Bu yüzden ''Bilge İnsan''ın dediği; '' En iyi aşk, en tehlikeli mülkiyettir'' sözü gerçekliğini tekrar tekrar kanıtlıyor.
Film ilk başlarda amatör bir yönetmen tarafından çekildiği izlenimi veriyor. Kamera devinimleri, klasik bazı sahneler böylesi bir intibayı yaratıyor. Fakat izledikçe yönetmenin mahareti kendini gösteriyor.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1JnFyA5[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1JijHvu[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL