Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Büyük Hata (2009) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Gizem Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/hCNSyh6.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Büyük Hata (2009) Chloe TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Gizem Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]687 MB [/boyut]

[hakkinda]Kanadalı yönetmen Atom Egoyan'ın Tapınma'dan sonraki çalışması Büyük Hata, San Sebastian Film Festivali'nin açılış filmiydi. Filmin hikâyesi Anne Fontaine'in yönettiği 2005 yapımı erotik psikolojik dram Nathalie'ye dayanıyor.
Catherine çapkın kocası David'in bir ilişkisi olduğundan şüphelenince, onu test etmek için genç ve pahalı fahişe Chloe'yi tutar. Ancak üçü arasındaki ilişki bir saplantıya dönüşür ve kimin kime âşık olduğu gittikçe belirsiz hale gelir.
Egoyan en rahat izlenen filmi olan Büyük Hata'yı Toronto'da geçen "zeki ve seksi" bir Hitchcock gerilimi olarak tanımlıyor.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Türüne bakıldığında bir etki bıraktığı aşikar.Ancak işte her sinema izleyicisinin olduğu gibi benim de tarzım olan,izlemekten daha çok zevk aldığım türde yapımların varlığı söz konusu olunca,bu filmden pek haz alamadığımı belirtmek isterim.Özellikle Liam Neeson faktörü nedeniyle izlemeye koyulduğum bir yapım olduğunu da belirtmek isterim.Lakin kendisine biçilen rolün,kendi potansiyeline de haksızlık olduğunu düşünmüyor değilim.İzleyip ,izlememe arasında gidip geliyorsanız,süresi ve en azından kurgusunun ilginç oluşuyla ,tercih edilebilir bir yapım diyebilirim.Puanım 7/10 Bana göre başarılı bir kadroya tırt film olmuş. Aslında psikolojik alanında başarılı bir konu seçilmiş fakat bilemiyorum beni içine çekemedi. Sadece Liam Neeson son derece karizmatikti. Film bende sadece bu etkiyi bıraktı yani. Bana göre izlemeseniz de olur. 3 kişi arasında ki saplantılı ilişkinin sakız gibi uzatılarak anlatıldığı bol bol göğüs ve kalça göreceğiniz Liam Neeson hayranlarının ise berbat oyunculuğu ve az rolü ile küplere bineceği bir film olmuş. bu olumsuzluklara nazaran "n`olacak acaba" dedirtip sürekli merak uyandıran bir havasının olması izlenir kılıyor. işin özü; herhangi bir duygu hissetmeyeceğiniz aldatma üzerine boş bir film.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1Kz5Wpg[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1FYZk3N[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL