Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Koyu Mavi Dünya (2001) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Savaş Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/1NgPGCn.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Koyu Mavi Dünya (2001) Dark Blue World TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Savaş Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]695 MB[/boyut]

[hakkinda]1939 yılında 2. Dünya Savaşı son hızıyla sürerken, Alman kuvvetleri Çekoslovakya'yı işgal eder. Çek Ordusu'ndan deneyimli pilot Franta ve korumasına aldığı genç yardımcısı Karel, İngiltere'ye kaçmayı başarır. Ülkelerini kurtarmak için İngiliz Hava Kuvvetleri'ne katılan bu pilotlar, ülkelerinin tarihini değiştirmiş kahramanlardır. Ne var ki genç pilotlar, İngiliz meslekdaşları tarafından şüpheyle karşılanır ve İngiliz Ordusu'nun uçaklarını kullanmalarına izin verilinceye kadar, İngilizce öğrenmeye çabalar ve aşağılayıcı bir eğitimden geçerler.
Film, geri dönüşlerle, kaçan pilotların İngiltere’deki mücadelelerini ve Franta'yla Karel'in, aynı kadına aşık olup, dostluklarını mercek altına aldıkları günleri anlatır. Koyu Mavi Dünya, Jan Sverak'ın, ülkesinin kargaşalar ve acılarla dolu yakın tarihini anlattığı, aynı derecede etkileyici bir film. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Etkileyici dramatik bir aşk filmi. Filmin künyesinde belirtilmiş olmasına karşın aksiyon ve savaş türünü seven arkadaşların beklentisini karşılamaktan uzak. Aynı kadına aşık olan iki kişinin savaş ortamında geçen öyküsü anlatılıyor, Bu iki arkadaş aynı kadına aşık olmakla kendi ilişkilerini de testten geçirmek durumunda kalacaktır.Tamamı Çekoslavak yerel ödülü olmakla birlikte 7 adet ödül almış, 8 tanesine aday gösterilmiş. Çok iddialı bir film değil, keyfe keder izlenebilir. Film fana değil. Aslında konusu falan çok güzel. Güzel denebilecek sahnelerde var. Ama sanki kopuk kopuk. Yönetmeni daha iyi olsaydı çok daha güzel bir film olabilirdi. Yinede izlemeye değer denebilir.
6.7
Film fena değildi.Savaş filmi olarak aksiyonu fazla yokdu.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1QjcN89[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1KFQ7QX[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL