Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bridget Jones'un Günlüğü (2001) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Romantik Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/jrKCi2P.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Bridget Jones'un Günlüğü (2001) Bridget Jones's Diary TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Romantik Film İndir[/dosyadi]

[boyut]1.4 GB [/boyut]

[hakkinda]Yeni bir yılın başlangıcında, 32 yaşındaki Bridget, hayatına hükmetmeye başlamanın tam zamanı olduğuna karar verip bir günlük tutmaya başlar. Artık masasının üzerinde duran en kışkırtıcı, erotik ve histerik kitap başkaları tarafından yazılanlardan biri değil, bizzat kendi yazdığıdır. Bir tür macera havası veren bu günlükte Bridget, arkadaşlarından erkeklere, yemeklerden sekse kadar bir çok konu hakkında bir şeyler yazarken aynı zamanda yepeni bir hayata başlamaktadır.Bridget kendisini, birbirine tam zıt karakterde iki erkeğin Daniel Cleaver (Hugh Grant) ve Mark Darcy'nin (Colin Firth) arasında bulduğunda, beklenmedik bir şeyi keşfedecektir, kendi yarattığı bu kaosun içinden onu çekip çıkaracak olan zaptedilemez karşı koyucu kişiliğini.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Filmi beğenmeyen arkadaşlara katılmıyorum çünkü bu filmi beğenmeyenler ya erkek yada romantik komedi sevmeyen insanlardır.EE sevmiyorsanız bu tarz izlemenin mantığı da yok zaten.Film bence güzel üç oyuncuda başarılı.Özellikle günümüzde bridget gibi düşünen pek çok kadın var zaten.Geç evlenmek vs. konusu yada gidişatı basit gelebilir ama oyuncular performansları ile o boşluğu dolduruyor hem eğleniyorsunuz hemde yer yer hak veriyorsunuz.(Bayanlar).Ben Romantik komedi sevenlere tavsiye ederim.En azından yerden yere vurulmayı kesinilikle hak etmiyor bundan beter ne filmler var.Puanım 7. Colin Firth hayranligimin beni getirdigi son nokta . Romantik komedi izlerken en az keyif aldigim tur ve yalnizca favori oyuncularim varsa izlerim . Bridget Jones serisi de reklami iyi yapilmis , piyasasi iyi olan ve benim de kulagima calinmis bir filmdi: Colin Firth faktoru de eklenince izlemek kacinilmaz oldu tabi .
Karakterler cok iyi cizilmis ve oyuncular filmi basariyla tasimis: ama bunun disinda siradanliktan kurtulamamis bir romantik komedi. Keyifli bir filmdi ama bittikten sonra , iyiki izlemisim harikaydi, dedirten cinsten degil .
Eh artık izleyecek yaşa geldim diye düşünerek başladım Fakat nasıl bu kadar popüler olduğunu yada hangi kısmının romantik komedi sınıfına girdiğini anlayadığım gibi sonuna kadar izlemeye de tahammül edemedim. Aslında en başta Bridget Jones rolü için bence olabilecek en kötü seçim Renee Zellveger. Hikaye alternatif bir evrende geçiyor olsaydı bile bana göre değil iki erkekle aynı zamanda birliktelik yaşamak o suratla iş bile bulamaz insan. Bir de bu muhteşem yaratığa ileri boyutta a ptallık, patavatsızlık, alkolizm ve hafifmeşreplik, kurgu bilim tadında (bahsi geçen alternatif evrende tesadüfün bayrak taşıyanı) bir takım tuhaf olaylar zincirini de ekleyin. Voila! işte size artık kadınlara kendilerini iyi hissetirmek için mi yoksa onları aşağılmak için mi-öncelikle yazılan elbette- yapıldığını anlayamadığım bir film. Bana göre ç öp kategorisinde. Beğenemedim uzak durulmasını tavsiye ediyorum.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1Axpbzd[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1HKLbGR[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL