Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Burlesque (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Müzikal Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/oxkEIss.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Burlesque (2010) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Müzikal Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]692 MB[/boyut]

[hakkinda]Küçük bir kasabadan Los Angelas'ta yaşamak üzere ayrılan Ali, geçmişini geride bırakmak istemektedir. Oldukça güçlü bir sesi olan Ali, şehrin en önemli kulüplerinden biri olan Burlesque Lounge'ta çalışmaya başlar. Garson olarak işe başlayan Ali, sahnede olmayı istemektedir. O an mali ve kişisel problemlerle çalkalanan kulüpte, işletmeciliği yürüten Tess bir çıkış yolu aramaktadır. Tess kulüp için de iyi olacağını düşündüğünden Ali'ye destek olur.

Ali sesi ile herkesi büyülemiştir, bir anda hem kendisi hem de kulüp gözde bir hal alır. Elbette bu kıskançlık ve rekabeti de beraberinde getirecektir.

Ali, güçlü sese sahip bir kasaba kızıdır. Müzikal revüye ev sahipliği yapan Burlesque Lounge’a kokteyl garsonu olarak işe girer. Burlesque’in görkemli kostümleri ve koreagrafisi genç kızı büyüler ve bir gün orada sahne alacağına yemin eder. Kısa bir zaman sonra Ali, bardan sahneye geçer. Muhteşem sesi Burlesque Lounge’ı eski ihtişamına kavuşturacakken, bir girişimciden cazip bir teklif gelir.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

mükemmel danslar müzikler şarkılar ve CHRİSTİNA AGUİLERA dünya üzerindeki en kusursuz ve şahane sesi oldugunu film ile birkez daha göstermiş oldu Müzikal ve Christina Aguilera sevenler için güzel bir film Christina Aguilera nın güzel sesi ve fiziği eşliğinde bir gece kulübünün kurtuluşu için çalışan bir müzikal grubunun öyküsü.. ama müzikal sevmeyenler için 100 dklık bir zaman kaybı... Bu kadar az begeni görmesi beni de cok sasırttı.Filmi izlerken bi an bile sıkılmadım.Hem sürükleyici hem etkileyici bir film.İzlemek isteyenlere tavsiye olarak puanlara falan aldanmayın harikanın ötesinde gercekten müzüği hissedebileceiniz bir film.TAVSİYE EDİYORUM!

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1F8VWzD[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1Q4jWsH[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL