Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Büyük Yarış (2011) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/zWbIQmH.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Büyük Yarış (2011) The Big Year TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir [/dosyadi]

[boyut]691 MB[/boyut]

[hakkinda]Birbirine rakip olan üç farklı adam, Kuzey Amerika'nın en az rastlanan, nadir kuşlarını gözlemledikleri bir "kuş-izleme" yarışına katılırlar. Ama doğada karşılaştıkları her güçlük aslında günlük hayatlarından birer yansımadır.

Mark Obmascik'in 1998 yılında yazdığı "The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession," adlı kitaptan uyarlanan filmin baş rollerinde Owen Wilson, Jim Parsons ve Jack Black yer alıyor.

Yönetmenliğini çeşitli televizyon dizilerinin de yönetmenliğini yapan ve sinemada adından Şeytan Marka Giyer (The Devil Wears Prada) ile söz ettiren David Frankel'ın üstlendiği filmin senaryo uyarlaması ise Howard Franklin'e ait.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Çeşitli yerlerde çekilmiş doğanın güzelliklerini gözler önüne seren, Kuşlara karşı bir ilgi oluşturabilen bir film. Çekim olarak New Mexico, Alaska, Virginia ve daha bir çok güzel yerler seçilmiş. Kuş gözlemciliği üzerine Bir yarışı konu alıyor film. Keyifli dakikalar geçirten bir film olsa da Bir komedi filmi değildir. Ben filmin vermek istediği mesajı verdiğini düşünüyorum. Özellikle son bölümde. Bazı şeyleri elde etmek için Bir bedel ödemek zorundayız yada başka bir şeyi feda etmeliyiz. Büyük yarışı kazanmak adına Owen Wilson'un eşini ihmal etmesi ve onu kaybetmesi mesela. Kuş Türlerini keşfetmek konusunda bence filmin sıkıntıları vardı. Herkes beraber aynı yere gidip aynı şeyleri gözlemliyor birinin diğerinden daha fazla kuş türü bulabillmesi bana saçma gelmedi değil. Birde herkes dürüst izlenimi verilmiş. Mesela Kuşu gördüm hopp yazdım. Çok basit geldi. Mesela her gördüğü kuşun resmini çekse bir kanıttır. Ama sadece yeni türlerin ki çekiliyor. Anafikri kuş gözlemciliği olan dar kapsamlı bir konusu var gibi görünse de, kendi içinde fedakarlık, dostluk, ikili ilişkiler, aile, sağlık başta olmak üzere bir çok mesaj barındıran film.
Jack Black ve Steve Martin'i oyuncu kadrosunda görünce komedi filmi sanmak mümkün ama değil illa bir kategoriye sokacaksak belgesel diyebiliriz. kuşlara veya kuş gözlemciliğine ilgisi olan varsa ben bile sevdiğime göre süper film.
Doğa sever bir kişiyim ancak kuşlara karşı özel bir ilgim yok. Yer yer filmin geçtiği sahneler hoşuma gitse de gerek na hikayenin sarmamış olması, gerekse filmin uzun tutulan süresi ile sıkıldığımı söyleyebilirim. Jack black,Steve Martin ve Owen Wilson önemli komedi oyuncuları olsa da filmde aşırı komedi teması da olmayınca pek iş yapmamışlar bence. Zaten Black ten pek hazzetmem, diğer oyuncular da filmi kurtaramamış. 4/10

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1GwzTqO[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1EqUM0O[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL