Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Brokeback Dağı (2005) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/igyk9BV.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Brokeback Dağı (2005) Brokeback Mountain TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]691 MB [/boyut]

[hakkinda]Genelde kadınlarla vakit geçirmeyi seven iki sert erkek, Brokeback Dağı civarında bir çiftlikte tanışır ve birlikte vakit geçirmeye başlar. Zamanla aralarındaki ilişki, dikkat çekici bir derinlik ve duygusal bir boyut kazanır.

Biri çiftçi, diğeri ise rodeo kovboyu, farklı karakterlerine rağmen birbirlerine bağlanırlar. Yaşam boyu sürecek olan bu ilişki, kimi zaman kopmalar ve ayrılıklar yaşayacak fakat yeniden iki aşığı buluşturacaktır. Ortaya, kulaktan kulağa yayılacak, aşka dair güçlü tonlar barındıran efsanevi bir hikaye çıkacaktır.

Ünlü Tayvanlı yönetmen Ang Lee'nin E. Annie Proulx'un meşhur hikayesinden uyarladığı film, destansı bir aşkı tüm incelikleriyle yansıtıyor beyazperdeye. Kısa bir sürede eşcinsel temalı sinema örneklerinin en önemlilerinden biri haline gelen yapıt Akademi Ödülleri'nde üç kategoride Oscar ödülüyle onurlandırılmıştı.

İkisi de sert koşullar altında yaşayan bir çiftçi bir de kovboyun yolları bölgedeki Brokeback Dağı'nda kesişir. Bu dağdaki çiftlikte tanışan ikili arasında zamanla bir çekim oluşur ve günlerini birlikte geçirmeye başlarlar. Bu birliktelik son derece içten ve duygusal bir boyut kazanır...
Ünlü Tayvanlı yönetmen Ang Lee'nin E. Annie Proulx'un meşhur hikayesinden uyarladığı film, destansı bir aşkı tüm incelikleriyle yansıtıyor beyazperdeye. Kısa bir sürede eşcinsel temalı sinema örneklerinin en önemlilerinden biri haline gelen yapıt Akademi Ödülleri'nde üç kategoride Oscar ödülüyle onurlandırılmıştı.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Brokeback Dağı (2005) Yönetmenliğini Ang Lee üstlenirken oyuncu kadrosunda Heath Ledger, Jake Gyllenhal, Anne Hathaway ve Michelle William gibi isimleri izleyeceksiniz.. Film Dram-Romantik türlerini barındırıyor.. Konusuna gelecek olursak, Ennis ve Jack isminde iki adam bir iş bulurlar bu iş bir dağda koyunlara çobanlık etmek koyunları her türlü tehlikeden korumaktır.. Aynı zamanda zorlu dağ şartlarında hayatta kalmak için mücadele verirler birbirlerine destek olurlar.. İki adam gün geçtikçe bir birlerini yakından tanıma fırsatı bulurlar aralarında bir yakınlaşma olur ve birlikte olurlar.. Bu birliktelik daha sonraları bir tutkuya dönüşür ve hayatlarını çıkılmaz bir yola doğru sürükler.. Film konusu bakımından eşcinselliği ele alıyor pek ilgimi çekmeyen bir konu olduğu için Heath Ledger başrolde oynadığı bu filmini sona bırakmayı tercih etmiştim.. Konusu itibariyle hiç mi hiç rahatsız etmedi. İnsanların özel hayatına saygı duymayanların zaten izlememesi ve gereksiz yorumlarda bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Gelgelelim filme. Nefes kesiciydi. Görselliği en başta harikaydı, doğayla içeçe bir filmdi. Oyunculuklar tek kelime ile şahane idi. Özellikle Jake Gyllenhaal in performansı çok iyiydi. Gerçek bir aşk izledik bu filmde. Kadın erkek ilişkilerinden çok eşcinsel ilişkilerini anlatan filmler beni daha çok etkilemiştir nedense. Sebebi, tutucu toplum tarafından dışlandıklarını, küçümsendiklerini bildikleri halde birbirlerine olan sevgilerinden vazgeçmiyor ve de bırakmıyorlar, Bazı şeyleri göze alarak birlikteliklerine devam ediyorlar. İşte bu yüzden bana daha etkileyici ve dramatik geliyor. Finaline gelecek olursak hüngür hüngür ağladım. Film bitti bir yarım saat kadar daha ağladım. Defalarca izlesem hiç sıkılmam herhalde. En yakın zamanda tekrar izleyip efkarlanmayı planlıyorum Dil Çıkarma 9/10 Beğenmedim. Benim için filmin tek güzel yanı, çekildiği yerler, 'Brokeback Dağı'nın cevresi, Kanada'nın eşsiz doğa manzaraları müthiş bir görsellik katıyor filme. Oyunculuklarda gayet iyi, iki kendini ispatlamış kaliteli aktör var daha ne denir ki ama konusu bana hiç mi hiç hitap etmedi etmezde acıkcası.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1Sw4uJQ[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1Sw4rhi[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL