Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Can Dostum (2011) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/xdLF8BA.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Can Dostum (2011) The Intouchables TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]691 MB[/boyut]

[hakkinda]Yamaç paraşütü kazasından sonra sakatlanan zengin bir aristokrat olan Philippe evde kendisine yardımcı olması için banliyöde yaşayan Driss’i işe alır.
Driss ise yeni hapisten çıkmıştır ve bu iş için hiç de uygun değildir. Ama bu iki adam bir şekilde birbirlerine benzemektedir.
Tamamen farklı dünyalara ait olmalarına ve her konuda farklı zevklere sahip olmalarına rağmen, hem olağan dışı hem de bir o kadar güçlü bir dostluk kurarlar...

Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Baştan bir çekicilik.. İlk şunu söyleyeyim böyle filmleri gerçekten seviyorum.. Baştan itibaren sonunun nasıl geldiğini anlamadığım bir film.. Mükemmel oyunculuklar, mükemmel bir yaşanmışlık ve mükemmel bir senaryo.. Bir dostluk nasıl oluşur, insanlar geçmişte yaşadıklarına göre değil o an da sizin karşınızda nasıl ise ona göre tanımaz gerektiğini anlatan harika bir dille anlatın bir yapıt.. Böyle filmleri severim derken daha önceden yaşanmış, doğru doğrusu gerçekten yola çıkarak oluşturulmuş filmlerden bahsediyordum.. Filmin sonunda "vay be" gerçekten böyle bir şey varmış demek ve yüzünüzde o garip gülümsemeyle son bulması daha güzel.. Oyuncular konuşunda da bir şeyler karalamak istiyorum.. François Cluzet.. Bir filmde oyuncu olarak bir karakteri canlandırmak zordur ancak o karakter bide hareketsiz canlandırmak daha zordur diye düşünüyorum.. Uzun zaman sonra yorum yazmaya değecek başyapıt izledim.Son zamanlarda güzel filmler izleyip favorilerime eklediğim tabiki oldu ama beni kendine çeken samimi sıcak bi filmle karşılaşmamıştım.
Aslında bu filmi izlemeyi uzun zamandır bekletiyordum beklettiğim için pişmanım ama sonunda izleyebildiğim için mutluyum.Filmin süresi burdan bakınca uzun gibi geliyor olabilir ama açıp izleyince nasıl geçtiğini anlamayacaksınız ve hatta bitmesini istemeyeceksiniz.
cidden güzel.. yüzünüzde bir tebessüm, gözünüzde yaşla seyrediyorsunuz...
oyunculuk, senaryo muhteşem, zaten gerçek yaşamdan uyarlama.mutlaka seyredilmeli

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1FI10hT[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1HCQE5l[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL