Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Burada Olan Burada Kalır (2008) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/MJ6KTu0.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Burada Olan Burada Kalır (2008) What Happens in Vegas TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Komedi Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]690 MB [/boyut]

[hakkinda]Parti delisi karizmatik Jack Fuller ve ticaretle uğraşan Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas’ta paylaştıkları gürültülü bir haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok hatırlanacak izler bırakır…Bu iki tatilci New York’lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu… Ama burası Vegas..

Üç milyon dolar kazanan çift… Ancak kazanan kim… Aslında Jack, Joy’un çeyrekliğini ödünç alarak kazandı… Ama Joy zaten makinenin başında oynuyordu… Ya da tam tersi miydi… Herneyse kime ait bu ganimet?

Çılgın partilerden başını kaşımaya vakit ayıramayan delişmen ve karizmatik Jack ile tüccar Joy McNally, Las Vegas'ta sadece tantanalı bir haftasonu geçirmekle kalmayacaklardır. Jack Fuller ve Joy McNally'nin tesadüfi olarak Las Vegas'ta paylaştıkları şenlikli bu haftasonu, onlar için hayal meyal anlardan çok öte hatıralar bırakmıştır. Bu iki tatilci New York'lu, hiçbir acı hissetmedikleri o anda Vegas-stili bir evlilik sözleşmesine imza atmamış olsalardı, kim bilir belki herşey farklı olurdu. Ama burası kumarhanelerin ve aşırılıkların merkezi Vegas! İki farklı cinsiyet arasındaki hiçbir savaş Jack ve Joy gibi iddialı iki gladyatöre ev sahipliği yapmamıştır. Jack ve Joy saadet dolu evliliklerini birbirlerini öldürmeden altı ay sürdürmeyi başarabilecekler ve büyük ganimete ulaşabilecekler mi? Ya da ikisi arasındaki bu hararetli kıvılcımlar birgün kalplerine sıçrayıp sahte ilişkilerini şaşırtıcı bir gerçekliğe mi dönüştürecek? Bu soruların cevabını filmi izledikten sonra bulmuş olacaksınız.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Joy düşünceli ve düzenli bir kız, Jack ise pasaklı ve dağınık bir erkek. Cameron Diaz ve Ashton Kutcher'den müthiş bir romantik komedi. Aslında romantik kısmından ziyade benim hoşuma giden komedi kısmıydı. Öyle kısımları vardı ki dakikalarca güldüm. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. 8.5/10 Romantik-Komedi tarzında sinema tarihinin en iyi yapımlarından biri olmuş,her saniyesi bu kadar eğlenceli,bu kadar gerçekçi bir film daha yok. Cameron Diaz-Ashton Kutcher ikilisi rol yapmamışlar,resmen filmi yaşamışlar eğlenceli komedi. cameron diaz gerçekten bu tarz filmleri çok iyi ounuyo. ayrıca hiç yaşlanmıyor. yaş 60 da olsa aynı kalacak gibi.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1FI0yAi[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1drmbKK[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL