Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Can Yoldaşım (2012) TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/Y8kgW1a.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Can Yoldaşım (2012) Darling Companion TÜRKÇE DUBLAJ BrRip Dram Filmi İndir[/dosyadi]

[boyut]734 MB[/boyut]

[hakkinda]Bir kış günü, Beth ve kızları yolun kenarında, perişan halde, kayıp bir köpek görür. Boş bir yuva ile kendi hayatı içinde kaybolan kocasıyla boğuşan Beth ile kurtardığı hayvan arasında özel bir bağ oluşur. Joseph yazlık evlerindeki bir düğünün ardından köpeği kaybedince, çılgınca bir arayış başlar. Deliye dönen Beth, düğünden sonra kalan birkaç misafirden ve gizemli, genç bir kadından yardım ister. Gruplar halinde köpeği aramaya çıkan bu insanlar, komik, sinir bozucu, bazen de son derece duygusal olmak üzere umulmadık anlar sunan bu maceradan derinden etkilenir.

Doktor Joseph ve eşi Beth her ikisi de orta yaşlarında, uzun yıllardır evli bir çifttir. Çocukları büyüyp evde taşınınca yine baş başa kalmışlardır. Bir gün otobanda giderlerken yolu kıyısında bir köpek bulurlar. Köpeğin sevimliliği, Beth'in yalnızlığına ilaç gibi gelir ve hayatını kurtardığı bu hayvana çocuğu gibi bağlanır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Diane Keaton var diye gayet nitelikli ve güzel bir film bekliyorsunuz ancak filmin daha yarısına bile gelmeden sıkılmaya başlıyorsunuz. vasat film kriterlerinin üstüne maalesef çıkmayı başaramayan bir yapım... Filmi Diane Keaton için izleyenlerdenim. Eminim bir çok kişi de benim gibi kendisi için izlemiştir. Ama film için öyle olmadı. Film başlarda güzel göründü, yol kenarında çaresiz görünen bir köpeği alıp sahiplenmesi ve onunla bir bağ kurması iyiydi de ne olduysa köpek kaybolunca senaryoda başka yerlere gitti kaybolmuş oldu sanki.. Sıkıcı bir filmdi, bunaldım ve zor izledim diyebilirim. Çok güzel ve sevimli bir filmdi.Senaryosu çok güzel, kurgusu çok iyi. Çok da komik sahneleri vardı. Çok tatlı bir film. İnsana keyif veriyor.
Sanırım filmi beğenmeyenler köpeğin başından geçen maceraları izleyeceklerini sandılar. Üzgünüm ama bu film o kadar sıradan değil.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[filmlink]http://bit.ly/1HFR5sH[/filmlink]
[alternatif]http://bit.ly/1epEikx[/alternatif]
[/hide]

[center]Şifre: filmindiriyoruz.biz[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "Filmi İndir" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]
Referans URL