Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gone Home - WaLMaRT - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: TvXogu2.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Gone Home - WaLMaRT - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:475 MB

[Resim: CjFMkbe.png]
En küçük sosyal birim olan aile kavramı aslında içinde birçok karmaşıklığı barındırır. Anne, baba ve çocuk üçgeni her ne kadar dışarıdan sıradan görünse de içinde büyük sırlar barındırabiliyor. Kimi büyük, kimi küçük bu sırların oyun dünyasına arada sırada konu olduğunu görmüştük. Ama hiç biri aileyi sadece aile olarak inceleyip sadece aile içinde geçen bir oyun değildi. Bunu başaran oyun bu yıl içerisinde geldi.

Geçtiğimiz aylarda çıkışını gerçekleştiren Gone Home’dan bahsediyorum elbette. Sessiz sedasız çıkışını gerçekleştiren bu bağımsız yapım birçok kişi tarafından tarif edilemez bir oyun deneyimi olarak adlandırıldı. Ama bazı kesimler de oyunun oyun olmadığından şikayet ediyordu. Gelin bakalım oyun güzel mi, kötü mü birlikte karar verelim.

Aslında Gone Home’un türünü belirlemek bambaşka bir tartışma konusu ama basitçe duymaya alışık olmadığımız interaktif hikaye dersek yanılmış olmayız. Çünkü oyun adeta ana karakteri kontrol edebildiğimiz bir kitap tadında. Ama oyuna diğer klasik türlerden bir etiket yapıştırmamız gerekirse macera oyunu diyebiliriz.

"Bir Mutlu Aile Tablosu"

Gel gelelim Gone Home’u Gone Home yapan etmene, hikayeye. Burada oynanış zevkinizi baltalamak istemediğim için çok detaya girmeyeceğim ama hikaye sizlere büyük entrikalar ya da şoke edecek bir şey sunmasa da sizi çok etkiliyor. Biraz daha detaylandırmak gerekirse bir yıllık Avrupa seyahatinden gelen ailenin büyük kızı Katie’yi kontrol ediyoruz. Biz Avrupa seyahatinde gezerken annemiz, babamız ve küçük kız kardeşimiz Sam Amerika’da bir eyaletten başka bir eyalete taşınıyor. Şansa bakın ki biz de Katie olarak Avrupa’dan eve döndüğümüzde evde kimse olmuyor.

Ailemizden ayrı geçen bir yıllık süreçte (Oyun 90’ların başında geçiyor haliyle şu anki iletişim teknikleri bulunmuyor.) ailemiz hakkında çok fazla şey kaçırmış olduğumuzu anlıyoruz. Evde de kimse olmadığı için kaçırdığımız her türlü olay ve detayı evi kurcalayarak çözmeye çalışıyoruz. Hikayemiz burada daha çok küçük kardeş Sam’e odaklanıyor. Ana hikaye Sam ile ilgili bulduğumuz eşya ve yazılar ile ilerliyor ve bu sırada Sam’in günlüğü kendi ağzından okunmaya başlıyor. Sam’in hikayesini anlatan bulduğumuz her eşya ile hikaye tamamlanıyor. Sam’in hikayesinin yanında anne ve babamızın hikayelerini de adeta bir yan hikayeymişcesine okuduğumuz mektuplardan ve diğer detaylardan öğreniyoruz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: cry19I9.jpg?1]
[Resim: Z7Eh3UX.jpg?1]
[Resim: uCI26MV.jpg?1]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 veya üstü

İşlemci: 1.80GHz İşlemci

RAM: 2GB

Video: Intel HD Graphics 4000

HDD: 2 GB HDD

[dosyaid]2233[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
oyuna bak ya benden sana artı rep helal olsun güzel paylaşım
arkadaşım dosya silinmiş galiba...
Sabah hallederim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Gecikme için özür dilerim.
Link eklenmiştir.
Oyunu merak edip indirdim kısa ve eğlenceli bir oyun tavsiye ederim.Türkçe yaması da bulunmaktadır.
Referans URL