Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Sims 3 Supernatural [FLT] - Zamunda Hızlı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: pCRU0Za.png?1]

[Resim: NG4ts3k.png]
The Sims 3 Supernatural [FLT] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:3.31 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
The Sims İçin Küçük, The Sims 3 İçin Büyük Bir Adım

The Sims’in ilk halkasından bu yana kadar aralıksız olarak gördüğümüz ”büyü” konsepti The Sims 3′ün yedinci eklenti paketi olan Supernatural ile tekrar karşımıza çıkıyor. The Sims 2′nin aksine The Sims 3′te büyüler tek başına bir konu olarak seçilmiş.(The Sims 2′de büyüler ”Apartment Life” adlı eklenti paketinin yanında gelmişti)

Yaratıklar

Aslında The Sims 3 Supernatural ”büyü” konusundan daha çok efsanevi yaratıklar üstüne kurulmuş bir eklenti paketi. The Sims 3 Supernatural Eklenti Paketi ile birlikte oyunumuza kurtadamlar, vampirler, periler, zombiler ve The Sims Makin’ Magic Eklenti Paketi’nde görmüş olduğumuz bazı yaratıklar oyunumuza eklenecek.(Vampirler daha önce The Sims 3 Late Night ile oyunumuza eklenmişti. Bakalım bu seferki vampirlerimizde neler değişik olacak)

Oyundaki kurtadamlar için avlanma yeteneği olacak. Avlanma yeteneğini Sim’ler üzerinde kullanabilecek ama sonucunda ölüm olmayacak. Yalnızca var olan Sim’i ısırıp onu da kurtadam yapacak. Ayrıca kurtadamlar dört ayak üstünde koşarak normal bir Sim’den çok daha hızlı haraket edebilecek.

Zombiler ise bilindiği gibi ölen insanların tekrar canlanmasıyla oluşmayacak. Oyuna eklenecek olan Simya yeteneği ile birlikte simyacı Sim’lerin yaptığı özel bir iksir sayesinde Sim’ler zombiye dönüşecek. Zombiler insanlara saldırabilecek ama bilindiği gibi çok yavaş olacaklar

Oyundaki periler ise gerçekte inanıldığı gibi kanatlara sahip olan ve uçan tatlı yaratıklar. Periler büyü yapabilecek ve yaptıkları büyüyle Sim’lerin hayatını olumlu ya da olumsuz etkileyebilecek. Ayrıca periler için özel küçük evler de mevcut(Yayımlanmış olan ekran görüntülerinde açıkça görünüyor)

Vampirler hakkında ise henüz pekbir bilgiye sahip değiliz ancak The Sims 3 Late Night’ta olduğu gibi ”Altar” adı verilen tabutların üzerinde uyuduklarını görebiliyoruz.

Büyüler

Oyunda yaratıkların yanı sıra büyülerin de olduğunu söylemiştim. Oyundaki büyüleri büyücüler/cadılar yapabilecek. Gizli bir yeteneğin ilerlemesiyle yeni büyüler açılacak ve bu büyüleri kötülük ya da iyilik için kullanabilecekler. Ayrıca oyunla birlikte birçok büyülü eşya da oyuna eklenecek. Örnek olarak açılır/kapanır dolaplar, konuşan aynalar, sihir kazanı, sihirli küre eşyaları verilebilir.

Detaylar, Detaylar

The Sims 3 Supernatural ile birlikte oyunumuza ”Moonlight Falls” adı verilen karanlık bir kasaba da ekleniyor. Bu kasabada birçok gizli mekanın yanı sıra birçok sihirli yere de sahip olacak. Ayrıca kasabadaki evlerin çoğu ”Gothik” temasına sahip.

Ayrıca The Sims 3 Supernatural ile birlikte Sim’lerimizi birçok karanlık temalı eşya, kıyafet ve saç da bekliyor.

Paket getirdiği bu yeniliklerle ortalama bir paketin üzerine çıkamayacak gibi. Bakalım ileride yayımlanacak yeni özelliklerle birlikte bu düşünceden sıyrılabilecek miyiz?

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: fQo0U4E.jpg?1?8350]
[Resim: 6Qkzy5B.jpg?1?5715]
[Resim: KQS8KIa.jpg?1?9236]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci:Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: FX 5900 / Radeon 9500
vRAM: 128 MB
HDD: 3 GB

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
tskler
iyyiii:!
SimS 4 Gelsede Oynasak Açık Ağızlı Gülümseme
Güzelmi arkadaşlar Bu tip oyunlari hiç denemedim de Gülümseme
(16.01.2014 13:50)ZT ElyaseYunus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzelmi arkadaşlar Bu tip oyunlari hiç denemedim de Gülümseme
Ben oynadım çok güzel
Bu paketi indirip kurup dırek oynayabılıyormuyuz yoksa normal sims 3 yükledikten sonramı bu paketlerı yükleyebiliriz ?
Normal sims 3 yükledikten sonra bu paketlerı yükleyebilirsin
normal sims3 ün linkini atarmısınız .
bu sims bir harika dostum !
Sayfalar: 1 2
Referans URL