Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ninja Gaiden 3 - [PS3] - [DUPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Qr1bR1L.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Ninja Gaiden 3 - [PS3] - [DUPLEX] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 3.48 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Ninja Gaiden 1 ve 2’den (NG) sonra Ryu’nun yeni macerasını sabırsızlıkla bekliyordum. Evet, zor bir seridir aslında Ninja Gaiden. Hatta Gamepad çatlattığına, kırdırdığına dair çeşitli efsaneleri bile vardır. Tomonobu Itagaki’nin firma ile yollarını ayırmasından sonra serinin kaderini merak ediyordum. Uzun zamandır videoları ve ekran görüntüleri ortalıkta dolanan üçüncü yapım piyasaya çıktı. Ryu’nun derinliklerine inen oyun nasılmış? Gelin en iyisi birlikte bakalım.

Boss arkası gene Boss!

NG3’ün konusundan kısaca bahsedersek; Ryu Hayabusa’ya Japon Savunma Kuvvetleri’nden görev gelir, Londra’ya giderek teröristlere engel olacak ve gizemli rakibiyle karşılaşacaktır. Tabii ki olaylar daha karmaşık hale gelir. Daha önce röportaj yaptığımız Team Ninja’nın patronu Yosuke Hayashi hikayeyle ilgili olarak şunları demişti, “Hikaye daha çok Ryu’nun karanlık tarafına vurgu yapacak, düştüğü şüpheler, içindeki insani duyguları ön plana çıkaracak. Yeni -Japon Karanlık Kahraman- konseptiyle beraber hikayeye çok önem veriyoruz.”

Hayashi’nin açıklamasında belirttiği gibi senaryo aslında temel olarak Ryu’yu ele alıyor ve asıl kısım burada yatıyor. Önceki oyunlara göre aslında kahramanın daha derinliklerine iniyoruz.

NG3, daha önce geçen sene şubat ayında gösterilen videosundaki gibi başlıyor ve oyunun ilk özelliklerinden biri de burada ortaya çıkıyor yani sinematik aksiyon sahneleri. X tuşuna basarak Ryu’nun kılıcını kurbanına sokmasını izliyoruz ki, aslında burada kurban durumunda olan biziz, zira onun gözlerinden görüyoruz olayı. Bu aksiyondan sonra Ryu maskesini çıkartıyor ve yüzünü de gösteriyor. Daha sonrasını ise oynayınca kendiniz görürsünüz, ama bundan sonra gelen sinematiklerle birlikte kendimizi Londra’daki ilk görevde buluyoruz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: aaXXIlP.jpg]
[Resim: VZDvWt5.jpg]
[Resim: ynV1rCh.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
4.30 CFW ve üzerinde çalışmaktadır.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Sadece ps3 için mi var pc için var mı ?
Sadece PS3 ve Xbox için var Zamunda da
Güzel oyuna benziyor ps3 elime ulaştığında satın alıcağım oyunlar arasında
Torrent i indir dediğimde yandex diske kayıtlı değil diyor çoğu oyunda bu sorunu yaşamaya başladım oyunlar siliniyor mu yoksa ben mi sorun yaşıyorum?
Referans URL