Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kanunsuzlar (2012) Lawless TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/OeYlIIR.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Kanunsuzlar (2012) Lawless TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]5.6 GB[/boyut]

[hakkinda]Yönetmen John Hillcoat'un bu Büyük Buhran döneminde geçen suç filminde, üç isyankar içki kaçakçısı kardeş ele geçmesi zor Amerikan Rüyasına ulaşabileceklerini fark eder... Güçlü şehir gangsterleri kardeşlerin çabalarının ödüllerini toplarken, onlar hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eder. İçki yasağının en hassas döneminde, taşralı bir genç olan Jack Bondurant "1 Numaralı Halk Düşmanı" olma hayaliyle, gangster yaşam tarzının sunduğu olanaklardan yararlanır.

Ailesinin yasadışı alkol üretimini büyüterek, bir yandan güzel bir Amiş kızı olan Bertha'nın sevgisini kazanmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir suç imparatorluğu kurmayı planlamaktadır. İnsanları korkutan bir yapıya sahip ağabeyi Howard'ın desteğini alan Jack de istediği işi yaptıracak kas gücüne sahiptir. Ancak onları yönlendirecek bir lidere ihtiyaçları vardır. Bu sorumluluk ağabeyleri Forrest'a yüklenir. Sabırlı ve güvenilir Forrest ise elindeki kartları kimseye göstermeyen, planlarını başkalarıyla paylaşmayan ve karaktere çok önem veren bir insandır.

Üç kardeş kanunların her iki tarafında ihanetle savaşırken ve güçleri gittikçe artarken, ortaya Maggie isimli gizemli bir kadın çıkar ve düşünceli Forrest'ı, kullandığı yasadışı yöntemlerin gerçek değerini sorgulamaya iter.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

- Filmin gerçek hikayeden esinlenerek yapılmış olması +1 puan
- Oyuncu kadrosunun saglam olması . (Buna ek olarak Gary Oldman'nın filmin tamamında görünmemeside dahil.) +2 puan
- Oyuncuların karakterler ile uyumlu olması +2 puan
- Filmde çok fazla aksiyon sahneleri görememiş olsakta gerek dramı gerekse suçun iyi işlendigini söylemem gerekiyor. +2 puan

[ 10/7 Puan ]

Tavsiyem:
- Filmin konusuna ve türüne bakmadan sırf oyuncu kadrosuna bakıp vovvv.. bu film tam benliktir diye düşünüp izleyecekseniz sıkılabilirsiniz.
- Western tadını çok hafifte olsa yaşamak istiyorsanız , bana dram farketmez gerçek hikayeden esinlenerek yapılmış filmi gözüm kapalı izlerim diyorsanız, Suç ve dramın birlikte işlendigi bir film izlemek istiyorsanız buyrun izleyin Hıhı

Ben begendim Hıhı
Genel anlamda filme puanım 7 olacak iken, sırf bu sebepten 1 puan daha kırmış bulundum.

Fazla da bir yoruma gerek yok aslında, kesinlikle izlettiriyor lakin " vay be! " dedirtmiyor.


Bu arada Tom Hardy baya baya sağlam ve aranılan bir oyuncu oldu artık...
Son 2 senede yer aldığı yapımlara göz attığımızda; Inception, Warrior, This Means War, The Dark Knight Rises ve Lawless.
Her biri ilgi toplayan projelerde yer aldı, haliyle popülaritesi arttı. Tabii bunda kendisinin gösterdiği performansın ve karizmasının da önemi büyük.
Lawless'da da aksanı ve oyunculuğu gayet yerindeydi.
Jessica Chastain'i ise daha etkin bir karakterde bekliyordum açıkçası, oldukça pasifize olmuş bu filmde.
Kadro sağlam ama her sağlam kadronun oynadığı film güzel olacak diye bir şey yok. Lâkin bu filmde oyuncular karakterleriyle öyle örtüşmüş ki rolünün hakkını veriyor doğal olarak. Tom Hardy yine en havalı rolündeydi tabii. Biraz western, birazın üstünde dram ufak tefek güldüren yerler gayet dozundaydı hepsi. Guy Pearce kötü adam rolünü fazlasıyla iyi oynamış zira gebertmek istedim kendisini. Country müziğin de filme ayrı tat kattığını söylemeden geçemeyeceğim. Çatışma sahnesi biraz daha mantığa uygun olsaydı ya da bazı oyuncular üzerine şaşırtıcı bir senaryo yazılsaydı tadından yenmezdi tabii. Yine de filmi belli bir seviyeye taşıyan oyuncuların, rolün hakkını vermesi oluyor. O mantıksız sahneleri görmezden gelebiliyorsunuz.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide]
[user]http://bit.ly/1Fa6UdL[/user]
[upto]http://bit.ly/1M7diSH[/upto]
[fichi]http://bit.ly/1Ka8TeS[/fichi]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL