Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alice Madness Returns + DLC - [PS3] - [CHARGEDd] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: r5kOeZW.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Alice Madness Returns + DLC - [PS3] - [CHARGEDd] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 5.34 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Alice: Madness Returns hayal gücünün karanlık ve şiddet dolu yönüne yoğunlaşıyor ve Alicein kendisini rahat bırakmayan iblisleriyle yüzleşeceği kabus gibi bir Harikalar Diyarı yaratıyor. Viktorya dönemi Londrasını ziyaret edecek, oradan da Alicein çılgınlığının kaynağını ortaya çıkarıp, yıllarca gizli tutulmuş ölümcül bir sırrı keşfetmek için güzel ama tuhaf Harikalar Diyarına yolculuk yapacaksınız.

On bir yıl önce korkunç bir yangın Alicein ailesini elinden almış ve zihninde korkunç yaralar açmıştı. Alice bu olaydan sonra Rutledge Akıl Hastanesine yatırılmış, iblisleriyle yüzleşmek için fantastik Harikalar Diyarı dünyasının derinlerine inerek mücadeleye başlamıştı. Şimdiyse, on yılın ardından, taburcu olma zamanı gelmişti ? ama Alice hala o trajik olayın ağır psikolojik yükünü üzerinde taşıyordu.

Zihni darmadağınık olan Alice garip hatıraları, rüyaları ve imgelerinin yol açtığı korkudan kurtulamıyordu. Belki de Harikalar Diyarında daha iyi olabilirdi. Oradayken hep daha iyi olmuştu. Oraya gidiyor ve gerçek dünyanın sunamadığı şeyleri buluyordu: güvenlik, bilgi ve geçmiş hakkındaki gerçekler. Ama onun yokluğunda Harikalar Diyarı da değişmişti. Bir şeyler korkunç biçimde ters gitmiş ve bir zamanlar sığındığı o güzel yerin üzerine korkunç bir kötülük çökmüştü. Acaba Alice Harikalar Diyarı?nı ? ve kendisini ? ikisini de tüketmekte olan delilikten kurtarabilecek miydi?

Tavşan deliğinden geçerek Alicein deliliğiyle yüzleşin. Alice özel cennetine gittiğinde kendisini zihninin en karanlık köşelerince bozulmuş bir Harikalar Diyarında bulur. Harikalar Diyarı Alicein deliliği altında ezilmektedir ve her yana yayılmakta olan bu hastalığı durdurabilecek tek kişi kendisidir. Harikalar Diyarının parçalanmış topraklarında dolaşacak, Alicei sarmalayan kabus dolu güzelliği tecrübe edecek ve zihninin parçalarını bir araya getirerek onu bu yola sokan karanlık sırları ortaya çıkaracaksınız.
Alicei yiyip bitiren karanlığa karşı savaşın Alice Londranın ölümcük sokaklarından kaçıp Harikalar Diyarına sığınıyor, ama orada da Alicee zarar vermek isteyenler var. Ama efsanevi Vorpal Blade de dahil olmak üzere alışılmadık bir çok silaha sahip olan Alice, kesinlikle kendini savunmaktan aciz değil. Alice zihninin parçalarını geri toplamak için yoluna çıkanları yok etmek zorunda. Alice: Madness Returns, Alicein Harikalar Diyarındaki kabus ordularını alt etmek için hayal gücünü kullanmasını gerektirecek derin bir savaş sistemi içeriyor.
Burada hepimiz deliyiz Çılgın Şapkacıdan Kırmızı Kraliçeye kadar Harikalar Diyarının en ünlü sakinleri geri dönüyor, ama bazıları hiç de hatırladığınız gibi değil. Harikalar Diyarına dönecek ve kaos her yeri sarmışken içinde yaşayanların ne hale geldiğini göreceksiniz. Acaba Alice dengeyi sağlamayı başarabilecek mi, yoksa Harikalar Diyarı umutsuzluğa mahkum mu olacak..

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: X1kUXku.jpg]
[Resim: eY33O7I.jpg]
[Resim: PxK8i1C.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
3.55 CFW üzerinde çalşmaktadır.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Güzel Oyunu Kaçırdım Açık Ağızlı Gülümseme
Torrent silinmiş
Iyi gunler bana duzeltilmesini istediğinizi oyunlarin linki yollar misiniz konulara yazmak yerine böylece daha düzenli yapabilirim
Referans URL