Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Train Simulator 2014 İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: xa4ZstK.png]


Train Simulator 2014 . Bu Foruma Geldiğim Zaman İlk İndirdiğim Oyun . Train Simulator 2014 Size Çok Güzel Bir Tren Sürme İmkanı Sunuyor En Başta . En Eski Trenlerden Alın En Modern Trenlere Kadar Tren Sürebiliyorsunuz . Oyuna Kariyer Modu Veya Serbest Sürüş Modu İle Başlayabiliyorsunuz . Kariyer Modunda Size Görevler Veriyor Olacak Ve Treni Sürmeniz Zorlaşacaktır . Ancak Serbest Sürüş Modunda İstediğiniz Sürüş Keyfini Yaşayabiliyorsunuz . Ben Size İlk Olarak Serbest Sürüş Keyfinden Anlatayım ..

[Resim: maxresdefault.jpg]

Kabin Bölümüyle Başlayayım . Oyunumuzda Kameraya Çok Önem Verilmiş . Kabin Kamerasından Tutun Yolcu Kamerasına Kadar Birçok Kamera Çeşidi Var . Kabin Kamerası Gayet Güzel İşliyor . Oyunda Birçok Kamera Olmasına Karşın Kabinde de Bayağı Bir Buton Bulunuyor . Ve Eğer Gece Kabin Sürerseniz O Butonlar Çok Çok Çok İşe Yarıyor . Gece Sürüşte Butonlara Bastığınızda Her Türlü Işık Yanıyor , Kabin Aydınlanabiliyor . Hızı Ve Freni Ayarlayabiliyorsunuz . Ve Kabinde Daha Çok Çevreyi güzel Görebiliyorsunuz .


[Resim: nws_TrainSimulator2014.jpg]

Dış Kameraya Geldi Sıra . Aslında Ben Önemli Olan Bölümleri Anlatıyorum Her Şeyi Anlatırsam Sayfalar Sürer Açık Ağızlı Gülümseme
Evet Dış Kameraya Sıra Geldi . Dış Kamera Sayesinde Çevreyi Çok Rahat Görebiliyorsunuz . Durağa Ne Kadar kaldığını Görebiliyorsunuz . Dış Kamera Sayesinde Yolcu alımı Ve Yolcu Tahliyesi Çok Kolay Oluyor .


[Resim: train-simulator-2014-full-indir.jpg]


Yolcu Kamerasındayız . Yolcu Kamerasında Yolda Giderken Kabinden Veya Dış Kameradan sıkılırsanız Çok Güzel Oluyor . Yolcu Kamerasında Vagonlardan Birinde Oturup Yolcu Gibi Olabiliyorsunuz . Ve Karşınızda da Bir Kişi Bulunuyor . Evet Arkadaşlar Anlatımım bu Kadar İndirmenizi Tavsiye Ediyorum . Çok Süper Bir Grafiği Var . Anlatım Bana Aittir ZT LASTWORLD ...


İndirmek İsteyenler Aşağıdan İndirebilirler .


[Resim: 7a2BWh3.png]

İnidrmek İçin "TORRENT İNDİR" Butonuna Tıklayınız .
güzel olmus.
(11.01.2014 17:04)Slow DowN® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]güzel olmus.

Saol Açık Ağızlı Gülümseme
Dostum oyunu yükledim ama oyunu açmayı beceremedim bir türlü. Hangi simgeye tıklıcaz?
(12.01.2014 18:14)Renown Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum oyunu yükledim ama oyunu açmayı beceremedim bir türlü. Hangi simgeye tıklıcaz?

http://torrentv.net/konu-Train-Simulator...deosu.html kurulum videosunda gösteriyor.
Videoda gösterildiği gibi o simgeye tıkladım sonra steam.api.dll istedi indirdim attım şimdide böyle bir şey çıktı şimdi ne yapmam gerekiyor?

[Resim: eN9vmg.png]
Oyunu kurarken antivirüs açık mıydı? Açık ise birde kapatıp kurmayı dene.
Kapatıp yükledim. Oyuna girdim bir süre sonra oyun kapanıyor. Çalıştırmayı durdurdu yazıyor.
Sistemin yeterli mi test et bakalım sitenin üst tarafındaki linkten.
Yeterli.
Sayfalar: 1 2
Referans URL