Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Bourne Trilogy (2002-2007) - 720p - TÜRKÇE DUBLAJ - Dublaj Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/0k2Wcwr.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi] The Bourne Trilogy (2002-2007) - 720p - TÜRKÇE DUBLAJ [/dosyadi]

[boyut] 26.20 GB [/boyut]

[hakkinda](1.Film)Açık denizin ortası... Tek başına denizin ortasında hayatta kalmaya çabalayan bir adam bir balıkçı teknesi tarafından kurtarılır. Adam yavaş yavaş kendine gelmeye başladığında geçmişine dair hiçbir şey hatırlamadığı anlaşılır. Artık kim olduğunu anlamak için kendisi hakkında bir araştırma yapmaya koyulacaktır. Kendisi hakkında yeni bilgiler edindikçe, kimselerde olmayan çok özel yetenekleri de ortaya çıkmaya başlayacaktır. Geçmişi olmayan adamın peşinde, onun hayatına son vermek isteyen azılı suçlular vardır.

(2.Film)Umulmadık bir zamanda ve şaibeli bir şekilde Çin’in Başbakan yardımcısı, bir çok soru işaretini ardında bırakarak öldürülür. Olay üzerine dört bir koldan gerçekleştirilen araştırmalar neticesinde birincil zanlı olarak meşhur CIA tetikçisi Jason Bourne belirlenir. Ancak aslında böyle biri yoktur. Bu isim, David Webb adında bir süikastçının takma adıdır. Bir süre sonra kendi adını kullanarak cinayetler işleyen birinin olduğunu anlayan Webb, bu işin orta yerinde bulur kendisini. Bir de üstüne sevdiği kadın kaçırılır. Şimdi casuslar arası, aksiyon dolu bir savaş başlamıştır.

(3.Film)Jason Bourne Amerika'nın kirli oyunlarına alet ettiği ajanlardan sadece biridir. Tüm dünyadan gizli yürütülen bir projenin kobayı olan ajan, deha zekasına ve üstün derecede bir savaşma yeteneğine sahiptir.
Serinin üçüncü ve son filminde, Jason Bourne kaybolan geçmişinin izini sürmeye devam ediyor. Hafızasının en ücra köşelerinde canlanan parçalı hatıraları birleştirip kim olduğunu öğrenmeye çalışan talihsiz ajan, bu süreçte peşinde olan 'yaratıcılarından' kurtulamayacaktır. Bu üstün yeteneklere sahip ajanı bir an önce ele geçirmeye çalışan yetkililer, Bourne'u geçmişinden alıkoyabilecek midir?
Robert Ludlum'un aynı isimli kitabından uyarlanan Bourne serisi, ajan filmleri türünün en önemli serilerinden biridir. Bilhassa üçüncü filmi olan 'Son Ultimatom' için serinin en kusursuz filmi olduğunu söyleyebiliriz. [/hakkinda]

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[alternatif]https://filecloud.io/_cpfqwozm[/alternatif]

[center]Şifre: zamundatorrent.net[/center]

[hizliyazi][/hizliyazi]

[center]İndirmek İçin "DOSYAYI INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.[/center]

Guest

hacam 7nci ve 10nuncu partlar kırık senden ricam duzeltirmisin şimdiden teşekkürler
Referans URL