Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Filmlerin Özellikleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öncelikle siteniz muazzam ve gerçekten çok kaliteli bir hizmet var burada. Teşekkür ediyorum çünkü linkler çok hızlı ve filmler tamamen isteğe göre geliyor. Ancak ben filmleri 42 inç televizyonda izliyorum ve özellikle 700 mb lik filmlerde tvde bozulma çok oluyor. Artık bir çok insanın neti kotasız bu yüzden filmleri daha çok 720p den veya 1080p den rip olarak verirseniz yada en azından boyuttan feragat etmezseniz daha iyi olur bence.
Teşekkürler, önerinize gelirsek. Kotasız olması evet doğru sizin internet hızınızı bilmiyorum fakat 8mbps ile 4 gb'lık 720pler ve 10-15gb'lık 1080p'ler doğal olarak eziyete dönüşüyor. Daha yeni yeni Türkiye'de 480p'ler tercih edilmeye başladı. Bende doğal olarak talebe göre sunumlar yapıyorum.
zaten kaliteli abi 480p attıkların bence 720 hiç atma resmen oyun indiriyomuşsun gibi olur böyle iyi
ben dvd player üzerinden izliyorum 700mb ve 1.3gblık filmler avi olduğu için görüntü kaliteleri süper. bence isteğe bağlı kalitede filmler atılmalı siteye.
dediğinizde haklısınız sizde ama ileride inşallah 720p film bölümü ayrı olarak açarsınız Gülümseme gizli istek Gülümseme
Referans URL