Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: New York'ta Beş Minare (2010) Five Minarets in New York TÜRKÇE DUBLAJ BrRip - Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[a]
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

Senaryo: Mahsun Kırmızıgül

Ülke: Türkiye, ABD

Tür: Dram

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 05 Kasım 2010 (Türkiye)

Dil: Türkçe, İngilizce

Çekim Yeri: Bitlis, Turkey

Bütçe: $12,000,000

Nam-ı Diğer: The Terrorist | Act of Vengeance



[hakkinda]Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerika’da yakalandığı bilgisi gelir. Teşkilatın en başarılı iki polisi Amerika’ya suçluyu teslim almaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünür ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İstanbul, New York, Bitlis üçgeninde geçen hikaye, yakın dönemin Türkiye’sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizecektir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ogun217 : Mahsun Kırmızıgül ve Mustafa Sandal'ın oyunculukları gerçekten çok çok kötüydü. Ama film fena değil, siyaseti ve başka milletler ne düşünür kaygısını bi kenara bırakırsak iyi bile denilebilir.
massgorebation : IMDB bile sizden çok puan vermiş bu filme. Kendi ülkenizden çıkan yapımlara neden bu kadar ot- bok- bakıyorsunuz? Hikayesi mi hafif? belki! Kurguda mı bir yamuk var? olabilir! Mahsun'u mu sevmiyorsunuz?... ozaman izlemiceksin. Saygın olacak her şeye ve herkese.

10 üzerinden 10 olabilirdi, ama bizim sinemamız, sürekli hüngür, hüngür olayında hitap ettiği için beklemiyoruz bizimkilerden böylesine yapımlar.
1- Yönetmen çok para harcamış, belkide keklenmiş parası batmış şu bu.
2-cehaletine de vereceksin, adamın üçüncü ve ülkede yapılmamış aksiyon filmi yapıyor.
3-bazı yerlerde sırıtan eksiklikler var. Ozaman tüm oskarları silip süpüren büzüklerin efendisinde bulunan hataları google edin görün.
4-Film bize aktarıldığı gibi FETO filmi değil. konusu islamla terörle çakışa bilir ama mevzu bambaşka. Biz konuyu ne zannederken aslında ne olduğunu sonradan öğreniyoruz.

Bu da bir intikam filmi, fakat bizim çooook aşina olduğumuz, her gün TV leri manşetleri süsleyen bir mevzu olduğundan kelli, üzerine sümük bile atmıyoruz.

Mahsun açık açık söyliim olm. Mezarına gelmem! ama yaptığın en güzel şey müziği bırakıp sinemaya geçmek olmuş. çok güzel işler çıkarıyorsun ama, şu filmlerde sen oynama beyaz perde de küçük Emrah gibi kalıyorsun. Karakterini tam olarak yansıtamıyorsun, ağlamaklı salya sümük filmlerde oyna eyvallah ama böyle filmlerde elinden geldiği kadar kameranın önüne geçme.

Son olarak. Konu hiç tahmin etmeyeceğiniz yöne gidiyor, aslında mahsun diyince gideceği yeri hepimiz biliyoruz ama film başlarken o hissi vermiyor. Oldukça duygusal bir sonu var. Eeee. Amerikan aksiyonuyla Türk kafası birleşirse sonu pekde kaçınılmaz değil.

Eklemek isterim Büzüğü yiyen bir yönetmen yapımcı çıksında bukadar para saçıp böyle aksiyon yapsın, altına Türk imzası atsın ondan sonra göreyim o dübürü. Kötülemeyin kendi yapımlarınızı hepimiz biliyoruz ki siz neler neler izlediniz.
Samsunlu55 : Filmi demin izledim, bana göre gayet güzeldi, 4 yıl önce maddeler halinde bişeler anlatmaya çalışan arkadaşın söyledikleri, "ülkücüler ile ilgili olanlar hariç", bana biraz abartılı geldi. Sonuçta ülkemizdeki müslüman halkın diğer sözde "müslüman" teröristlerle bir tutulmaması gerektiği, ve daha bir çok şey onlara gayet netce açıklanmış, bunun hakkında bi filmin, amerikan-türk yapımı ortak bi filmde anlatılmış olması bile bi ilk. Ama filmi o yukardaki arkadaşlar gibi değilde, sadece film olarak izlemek isteyenler içinde gayet başarılı, izlemenizi tavsiye ederim.

Fragman



[hide]
[upto4]http://film.filmindiriyoruz.biz/?ID=623[/upto4]
[fichi4]http://link.filmindiriyoruz.biz/url.aspx?ID=700[/fichi4]
[/hide]

[hizliyazi][/hizliyazi]
İnmiyor, şifre istiyor.
(01.11.2015 05:22)burack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnmiyor, şifre istiyor.

Filmleri İndirmek İçin Site İsmi Yazan Resimlere Tıklayın.
UpToBox'dan ve Userscloud'dan Hızlı İndirmek İçin Sitelerinden Üyelik Almalısınız.
Link kirilmis duzeltiriz yakin zamanda
Konu ve Link Güncellendi.
Referans URL